Който разбираааа тука да се спира

Темата е заключена.
A0

23.11.06
10:16

аз сам на 13 от маи тренирам карате Искам да стана релефен и да натрупам малко мусколи За съжаление нямам изграден режим на хранене и упражнения които да върша За огромно съжаление хода на фитнес само съботаМОЛЯ ВИ помогнете измислете ми един режим и ще сам ви страшно благодарен БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО :lol:  :wink:  :wink:  :wink:

Направи ли си труда да прегледаш какви десетки подобни теми има във форума, гарантирам ти, че щеше да намериш вече отговор (отдели време и за темата с правописа).

23.11.06
11:16

Ти от каратето няма как да не станеш релефен със някоя добра програма за хранене

FZ

23.11.06
11:36

[quote author=“agent 007”]аз сам на 13 от маи тренирам карате Искам да стана релефен и да натрупам малко мусколи За съжаление нямам изграден режим на хранене и упражнения които да върша За огромно съжаление хода на фитнес само съботаМОЛЯ ВИ помогнете измислете ми един режим и ще сам ви страшно благодарен БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО :lol:  :wink:  :wink:  :wink:

Мой човек с тоя фитнес веднъж в седмицата няма да направиш нищо.
И вземи малко уроци по езикова култура. :wink:

A0

23.11.06
20:46

еми богаташ дай програма за хранене

FZ

23.11.06
20:50

[quote author=“agent 007”]еми богаташ дай програма за хранене

я по културно бъзикчия  :!:  :!:  :!:

23.11.06
20:57

Заглавието на темата е култово  :lol:

A0

23.11.06
21:13

abe leg tiaga klek i tva
e iako ama dai ti programka :lol:  :lol:  :lol:

24.11.06
12:51

[quote author=“agent 007”]abe leg tiaga klek i tva

ПИШИ НА КИРЛИЦА !!!!!!!!!!!!!  :twisted:  :evil: Все пак си българин  :!:  :!:

FZ

24.11.06
14:08

[quote author=“J0”][quote author=“agent 007”]abe leg tiaga klek i tva

ПИШИ НА КИРЛИЦА !!!!!!!!!!!!!  :twisted:  :evil: Все пак си българин  :!:  :!:

Тука може да прочетеш за тоя пич  :wink:

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=20945

24.11.06
22:56

Агента.... прочети правилата много много внимателно....

А сега виждам че вече си Баннат от тук (има защо)
ASTOR

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1