Как е тази програма за маса?

ZO

24.11.06
14:02

Такаа,първо малко инфо...16год.,173см.,68кг.,кажи речи 1год. тренировки,но с много прекъсвания(абе много съм непоследователен).Въпреки непостоянсвото ми имам голям ръст в теглото и силата и сега съм решил да се пробвам с една нелека програма,но храненето ми е много здраво,а и ще спя по десетина часа на ден.Програмата е 4-дневна,питането ми е не толкова за упражненията(установил съм,че точно тези са най-добрите за мен),колкото за сериите и повторенията.
Понеделник-гърди,предно и средно рамо
1.Полулег с дъмбели-4сх8п
2.Флайс от обратен лег-3сх8п
3.Кофички-3сх8п
4.Кросоувър-2сх10п
5.Раменна преса-3сх8п
6.Разтваряне встрани с дъмбели-3сх8п За рамо правя само две упражнения,но те са ми достатъчни.
Вторник-гръб и задно рамо
1.Придърпване на горен скрипец широк хват-4сх8п
2.Гребане с Т-щанга-3сх8п
3.Мъртва тяга-3сх6п
4.Разтваряне за задно рамо-3сх8п
Сряда-повивка
Четвъртък-почивка
Петък-Бицепс и трицепс
1.Френско-3сх8п
2.Разгъване на скрипец за трицепс в надхват с две ръце-3сх10п
3.Разгъване на скрипец за трицепс в подхват с една ръка-3сх10п
4.Скотово-3сх8п
5.Сгъване прав с щанга-3сх8п
6.Сгъване на скрипец за бицепс с една ръка-3сх12п
Събота-крака
1.Клек-5сх12(или 15???)п
2.Бедрено разгъване-4с в пирамида-12-15-18-20п
3.Бедрено сгъване-4сх12п(задното бедро ми е много добре развита група и от повече просто няма смисъл)
4.Повдигане на пръстите от седеж на машина-3сх8п
Неделя-почивка
Това ми е програмата.Чудя се дали не е малко тежка за мен,но все пак както вече казах ще се възстановявам много добре,а и пия креатин и глутамин.Кажете си мнението за нея?

24.11.06
14:38

Мн добра програма с мн добри упр.Какво да ти кажа според мен няма да се претовариш даже мисля че може да сложиш още 1упр. за краката няма да ги претовариш.Иначе като цяло всичко е ок.А доколкото възтановяването ако храната ти е добра както казваш и спиш по 10 часа резултатите няма да закъснеят,но трябва постоянство иначе нищо не става за месец-два

FZ

24.11.06
20:15

[quote author=“zoben_pitbul”]Такаа,първо малко инфо...16год.,173см.,68кг.,кажи речи 1год. тренировки,но с много прекъсвания(абе много съм непоследователен).Въпреки непостоянсвото ми имам голям ръст в теглото и силата и сега съм решил да се пробвам с една нелека програма,но храненето ми е много здраво,а и ще спя по десетина часа на ден.Програмата е 4-дневна,питането ми е не толкова за упражненията(установил съм,че точно тези са най-добрите за мен),колкото за сериите и повторенията.
Понеделник-гърди,предно и средно рамо
1.Полулег с дъмбели-4сх8п
2.Флайс от обратен лег-3сх8п
3.Кофички-3сх8п
4.Кросоувър-2сх10п
5.Раменна преса-3сх8п
6.Разтваряне встрани с дъмбели-3сх8п За рамо правя само две упражнения,но те са ми достатъчни.
Вторник-гръб и задно рамо
1.Придърпване на горен скрипец широк хват-4сх8п
2.Гребане с Т-щанга-3сх8п
3.Мъртва тяга-3сх6п
4.Разтваряне за задно рамо-3сх8п
Сряда-повивка
Четвъртък-почивка
Петък-Бицепс и трицепс
1.Френско-3сх8п
2.Разгъване на скрипец за трицепс в надхват с две ръце-3сх10п
3.Разгъване на скрипец за трицепс в подхват с една ръка-3сх10п
4.Скотово-3сх8п
5.Сгъване прав с щанга-3сх8п
6.Сгъване на скрипец за бицепс с една ръка-3сх12п
Събота-крака
1.Клек-5сх12(или 15???)п
2.Бедрено разгъване-4с в пирамида-12-15-18-20п
3.Бедрено сгъване-4сх12п(задното бедро ми е много добре развита група и от повече просто няма смисъл)
4.Повдигане на пръстите от седеж на машина-3сх8п
Неделя-почивка
Това ми е програмата.Чудя се дали не е малко тежка за мен,но все пак както вече казах ще се възстановявам много добре,а и пия креатин и глутамин.Кажете си мнението за нея?

давай не е лоша програмата  8) повторенията са добре  8)

Щом казваш, че ще се възстановяваш добре значи не е тежка. Защо нямаш нито едно упражнение с щанга за гърди? Недей да изпускаш базови упражнения на този етап.

24.11.06
22:24

аз искам да те питам тягата не ти ли е малко 3х6 ??
Поне при мен 6 повторения само сила качвам

25.11.06
12:57

Според мен трябва да вкараш още едно упражнение за гръб и да смениш едното на скрипеца за трипецса с друго...

25.11.06
13:00

[quote author=“SMURFcho”]Според мен трябва да вкараш още едно упражнение за гръб и да смениш едното на скрипеца за трипецса с друго...

За гърба съм съгласен но не и за трицепса

ZO

25.11.06
20:17

Мерси за мненията :) Може да вкарам и гребане с дъмбел за гърба,но първо ще видя как се чувствам на тренировката.Колкото до тягата-ами просто установих,че с 6 повторения най-добре се натоварвам,а и тягата аз именно за сила я ползвам,не толкова като упражнение за хипертрофия.Просто като се качват кила на нея вдигам повече и на другите упражнения за гръб.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1