26.11.06
19:33
Искам да те попитам няколко въпроса.
1.Значи тренирам от 1 год. и 5 месеца и за покачване на маса кои е наи-добрия вариант 3 дневен,4 или 5 дневен сплит говоря за тези от саита(програми за напреднали)кои е наи добрия вариант за мен като приоритет да имат гърдите щото ми изостават.
2.Също така одобрявате ли програмата 3ди тренировки 1 почивка и пак 3 дни и т.н.
3.И последния въпрос значи при мен се получава нещо мн странно значи в момента не съм на диета и си ям почти всичко но обикновено като ядеш наи-мн се качва на корема примерно но при мен не е така качвам във краката имаш ли обяснение на това и до ген ли е.
4.Чух че имало следното нещо когато не тренираш краката всички хранителни вещества отивали в горната част на тялото ,но ако се тренира цялостно се се разпределят пропорционално кои е по добрия вариант според вас
МЕРСИ!!!
Искам отговори само по темата излишни неща не ако това стане моля темата да бъде заключена на момента!!!
Трябва да я заключа за да те науча да не пиешеш с големи букви !!!!
надявам се да не се повтаря
ASTOR
26.11.06
19:36
1. Аз винаги съм бил фен на 4 дневните сплитове защото са равномерно разпределени като натоварване и почивка.
2. Да, при добро възстановяване.
3. До ген е да. Повечето неща са до ген.
4. Не намирам логика в това.
26.11.06
19:38
[quote author=“boxerg”]1. Аз винаги съм бил фен на 4 дневните сплитове защото са равномерно разпределени като натоварване и почивка.
Първия отговор добре но останалите са супер кратки.
[quote author=“bugatibugati”][quote author=“boxerg”]1. Аз винаги съм бил фен на 4 дневните сплитове защото са равномерно разпределени като натоварване и почивка.
Първия отговор добре но останалите са супер кратки.
2. ако можеж да иездържиш на натовармането от 6 трен на 8 дена и се възстановяваш след тренировка добре!(по лесно е с качествени добавки) е добър вариант който обаче се използва предимно от културисти преди съзтезание!
3. да до ген е и при мен е така! само че не само в краката ами и в гъза!!! 8) 8) 8)
4. тва е абсурдно просто ше те е срам да се съблечеш ако краката ти не са на нивото на останалата част се пак културизма е перфекционизъм :wink:
26.11.06
20:12
наи-интерестното при мен е че краката са ми генно надарени за около 5-6месеца тренировки станаха доста големи и наи-важното е че изключително оформени.Пример като започнах да ги тренирам правех клек със 100кг.4-5 повт. а сега правя със 150кг 6-8 зависи за колко имам сили.
Другото странно нещо при мен е че гърба и рамената пък ми вървят мн (то пак е до ген ) но съм кврлял доста повече усилия отколкото при краката и е нямам думи.А гърдите са ми изоставаща значи сила имам и кво ли не сам правил за квот се сетиш та супер серии,та трисети,та дроп серии,комбинирал съм ги всякак разбира се с малките мускулни групи говоря и пак не става