08.10.04
13:29
ЗДр
Сега съм спрял 1 месец със фитнеса и се чудя дали да не правя някаква тренировка във нас без тежести или пък със леки гири?И ако мислите това за добра идея напишете г/д какво да правя.А и щях да забравя :) кажете какво да правя за оформянето на седалишните частти и дали има смисал като имам мазно??
еми напълни си ваната и поплуваи малко ,после чаша с кафе 3x12 и после бягаи на място и си готов :lol:
точно щото имаш мазно тряя да го чистиш :wink: отиваи да бягаш по 30-40 мин. през ден,не яж въглехидрати - до 10-15 грама,прави клякания 3-4 серии по 50-60 пвт. :roll:
Въпреки че съм мочие ще се изкажа по темата!
За мазното забрави срама и вземи направи някои женски упражнениица все пак на нас в дупето ни е едно от слабите места та затова в женските упражнения може да намериш накои които да ти окажат необходимото въздействие! Отностно малките тежести установила съм че при мен добре влияят упражненията с тежести от 1,5 кг. предполагам че пи теб като мъж можеш да постигнеш същия ефект с не повече от 3 кг. - а именно урелефяване без набъбване на мускулите ! Ако това е целта ти .....
Орелефяването се прави с диета, а не с упражнения. Няма упражнения за релеф, нито женски, нито мъжки такива. Тежести от 1.5 кг са смешни дори за жена, освен ако не тренираш с тях левия показалец :)
Въпрос на лично мнение аз все пак се изказах от личен опит пък и моето е по-скоро аеробни серии с тежести от които съм видяла резултати! Съжалявам ако ти изглеждам невежа няма повече да си отворя устата :D Само преди това да ти кажа че тренировките с малки тежести се практикуват просто за да се фокусира натоварването точно върху необхидимия мускул ако ме разбираш
Успех ти желая
07.11.04
20:08
Има упражнения без тежести; те са обаче по - скоро поддържащи и за обща физическа подготовка. Зависи какво искаш да постигнеш. Трябва да разтягаш мускулите, да ги раздвижваш, да ги стягаш - всичкото това за поне няколко секунди. Също така можеш да използваш традиционни упражнения, като клек с подскоци или ако можеш клек на един крак, лицеви, коремни, набиранки и т.н.
Инак, както ти казват хората ,единственият сигурен релеф е с диета. Има известен шанс увеличен разход на енергия да доведе до отрицателен калориен баланс, но не залагай твърде много на него.
Леките гири няма да са ти в минус при гимнастиката; но добри резултати, както вероятно сам знаеш, се постигат с добро натоварване.