фитнес за топене на мазнини

29.11.06
15:39

Здравейте...на 35 съм,тренирам от 1 година, правих досега сплитовете от този сайт за топене на мазнини. Искам обаче да ги променя малко. Изобщо има ли смисъл, да ги променям. До колкото знам, на определен период програмите трябва да се сменят, за да има напредък. И при горенето на мазнините ли е така? Кой какво би ме напътил, имайки в предвид ,че тренирам само за горене на мазнини 3 пъти седмично. 184см съм и 95 кг, като основна част от тях е съсредоточена в коремната област:))

Благодаря ви!

29.11.06
16:19

Горенето на мазнини зависи от храненето, не от конкретната програма.

29.11.06
16:46

Да...така е! аз съм си променил вече хранителния режим до колкото мога. И сега искам някаква програма, която да не трупам мускули..а просто да се поддържам!

29.11.06
18:10

Ами няква програма от сорта на 4-5 седмичен сплит ми се струва че ще ти е добре примерно можеш да правиш пирамида 15,12,12,10,8 повт..Веднъж седмично мускулна група или нещо такова.Виж ти сам ако тренираш така дали няма пък да свалиш мускулна маса и ако ти се отрази добре продължи да тренираш

29.11.06
20:59

[quote author=“boyan_h”]Да...така е! аз съм си променил вече хранителния режим до колкото мога. И сега искам някаква програма, която да не трупам мускули..а просто да се поддържам!

Ако не приемаш достатъчно калории и протеин, няма да трупаш мускули и да искаш.

29.11.06
23:57

Трупането на мускули и свалянето на мазнини са две противоположности
Ти виждаш крайния резултат (релеф + мускули) но той е последователност от двата периода - за качване на маса и за сваляне

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1