04.12.06
13:05
Висок сам 164-5 тежа 65кг , Тренирам от 4 месеца и горница! Сменял сам програми за по един месец ама няма голям ефект и то е ясно за толкова малко няма и да има :) ама тренирам с тази програма дет ще дам от 2 месеца и нещо!
И тя е :
Понеделник : Гърди , Корем
-лег 4/8
-полу лег 4/8
-флаиис ( ако така се пише ) 4/10
-Бутане с дъмбели ( по някои път... когато ми остане сила) 4/8
“Корем” - Коремни преси 3/30
- Вдигане краката от вис 3/15-20
Вторник : Гръб
-Гребане с щанга 4/8
-Набирания 4/10 ( неправа точно по 10 да са нелажем. Права по 4-6 колкото мога ама да си ги искарам тези 40 набирания
-Мъртва тяга 4/8
-Хоризонтален скрипец 3/8
Сряда : Крака , Корем
-Клякане 4/10
-Лег преса 4/10
-Калф машина 3/15(малко упражнения за крака , ама толкова ми позволява залата...)
Четвъртак : Рамо и трапец , (Корем)
-Раменна преса с щанга зад врат 4/8
-Дъмбели в страни 3/8
-дъмбели напред 3/8
-Въртолет 2-3/7-8
-Повдигане на раменете с щанга или дъмбели (отнася се за врата нз точно как се казваше) 3/8-10
Петък : Ръце , Корем
Биценс:
-С щанга от стоеж 3/8
-Бицепсово сгъване “седнал” 3/8
-Тука 3-тото ги сменям (Концетрично сгъване 3/8) или (Скотово сгъване пак 3/8)
Трицепс:
-Разгъване на горен скрипец 3/8
-Френска преса 3/8
-Тук пак ги сменям (Кик-Бек 2-3/7-8) , (Дъмбел зад врат 3/8) или (Щанга от лег с тесен хват 3/8)
Това е! Начи , искам от вас да си кажете мнението и да кажете упражнениета добре ли са така и самата програма добре ли. Ефект. Абе намира са като почнах да тренирам бицепса беше 30 някаде ся е 34 (35 топла...) (Просто казвам бицепса че секи глегда него. Непия нищо просто ям какво ми падне.ммМ Нямам толкова средства за да си направя хранителен режим. Които иска да пита нещо да казва . Ще отговарям на всякакви въпроси , стига да питате. Апък ако има нещо грешно написано си кажете за да знам за другия път да неправя такива грешки(((Човек се учи от грешките си!)))
Веднага ти казвам - не съм гледал точно упражненията, но ..според мен, може да е много по-добре.
На ден по МГ е добре, ама ако имаш вече доста голям стаж и друго не действа.
Където и да съм гледал - програми от тоя тип са за напреднали. :)
С 4 месеца си все още начинаещ. :)
/аз също/
NRG52 това го знам, че е за начинаещи но като правех преди по две МГ осещах че нямам сила... А да кажа, че забраих на 15год. съм. Друго не се сештам!
04.12.06
16:32
ами програмата е добра наблегни повече на храненето
04.12.06
16:54
За тоя стаж няма смисъл да тренираш 5 пъти седмично. Три са наплъно достатъчни. Наблягай на базови упражнения(виждам, че го правиш но все пак да наблегна) и на такива със свободни тежести.
04.12.06
20:40
добре е програмата.не прави бутането с дъмбели при гърдите защото все едно правиш втори път лежанка. сичко друго е ок.тва е само едната половина от уравнението,другата е храната
казваш че нямаш средства за режим-прибегни до най-евтините източници на белтък-яица,сирене,каима ако понасяш извара,мляко и т.н.на хранене гледай да набавяш поне 30 гр белтък примерно 3 яица(18гр)+2-3 резана сирене/сандвич със сирене и каима и чаша мляко.
разпредели си най-малко 5 храненета.
FIREBLADE : Ами мисла така да сменя бутането с дъмбел и да сложа “кофички” , ако ми предложите вие нещо ще съм мн благодарен. А за яденето дето каза ям по 3-4 цели яица от време на време сирене извара (ако има).Набивам повечето на картофи и ориз ... и месо ама не толкоз мн колкото трябва, и мляко че забравих (кисело 1кофичка по някои път 2), а (пресно към 1л. дневно).