Вертолет

11.12.06
15:33

Упражнението,за което се интересувам е почти същото като вертолета с разликата,че го изпълнявам с дъмбели и ръцете вместо пред корема и тялото са ми отстрани. Въпросът ми е пак ли натоварва същите мускули като вертолета или е малко различно,защото все пак ръцете са ми отстрани

11.12.06
17:40

...акцента е повече на трапеца

26.01.07
16:37

[quote author=“Kevin_Kostner”]Упражнението,за което се интересувам е почти същото като вертолета с разликата,че го изпълнявам с дъмбели и ръцете вместо пред корема и тялото са ми отстрани. Въпросът ми е пак ли натоварва същите мускули като вертолета или е малко различно,защото все пак ръцете са ми отстрани

Аз също го правя с дъмбели, но ръцете са пред корема. Опасявам се обаче че ако прекаля с тежеста има вероятност да си нараня китката  :roll: .  Засега съм доволен и нямам никакъв проблем  с това упражнение :wink:  .

27.01.07
23:34

Петко К - почни да пишеш на кирилица. Последно предупреждение!

28.01.07
00:12

Какво е вертолета как се праи  и за коя мускулна група е ?

28.01.07
00:51

http://www.bb-team.org/exercise/000075.php

На сайта пише доста неща, ама няма кой да чете.

28.01.07
21:58

не знаех, че така му казват на това  :shock:
Аз знам че за да отива в раменете трябва лактите да са максимално назад в най-горната точка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1