НВД + Fat Burner + млечно яйчен протеин?

HE

12.12.06
23:15

Здравейте хора иам един въпрос.... Добра ли ще бъда комбинацията от Фет Бърнър и Млечно-яйчен протеин който съдържа (58.8 грама протеини, 0,6 грама Липиди, 1.6 грама въглехидрати, 2 грама Соли и Витамини.... и други 2 грама...) В смисъл протеина ще ми попречи ли да се чистя да свалям мазнини докато си правя НВД-то???

12.12.06
23:18

Няма да ти пречи.

HE

12.12.06
23:31

[quote author=“emzo”]Няма да ти пречи.

thx :wink:

HE

12.12.06
23:44

само да питам по кое време на деня трябва да приемам протеина? Сутрин ли или преди тренировка или преди хранене ?

13.12.06
01:35

[quote author=“Hexen”]само да питам по кое време на деня трябва да приемам протеина? Сутрин ли или преди тренировка или преди хранене ?

тъи като е бавен протеин аз мисля 4е преди тренировка 4ас и половина два, а за след тренировка не знам да кажат колегите,според мене суроватка или аминокиселини

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1