29.12.06
16:11
аз съм на 15,1.80 и 65кг.Стаж-1месец.Този 1 месец-на Офп(гол.муск.група-2упр и малка-по1 упр.)4етох за претренирането на мускул и това 4е не расте като стане тва нещо.Как да разбера 4е съм претъренирал?3 упражнения с по 3 серии малко ли е,много ле е?В момента съм с тая програма
1 ден-гърди(лежанка,полулег с дъмбел,флайс) и бицепс(прав с лост,скотово с дъмбел,концентри4но)
3 ден-гръб(гребане с щанга,придърпване на хориз. скрипец,привеждане на ръцете на горен скрипец-за перки,хиперекстензии) и трицепс(френско с щанга от лег,с дъмбел зад глава,разгъване на горен скрипец)
5 ден-крака(лег преса,бедрено сгъване и бедр. разгъване) рамо(раменни преси с дъмбели от седеж,разтваряне на ръце встрани, и за задно рамо ако можете да ми препоръ4ате нещо)
Тази програма става ли за мом4е с моя стаж и вазможно ли е претоварване на мускулите ми и вместо да растат да стоят в едно положение???И всъщо аз съм у4еник и ходя 2-ра смяна на у4илище и ще ми се наложи още поне месец да хода сутрин на фитнес(около 9 4аса).Въпроса ми е какво трвбва да ям преди и след тренировка и колко време преди и след това,нямам проблеми с ранно ставане сутрин така 4е ако можете ми кажете каквео да ям прведи нея(не приемам никакви добавки и не мисля да приемам).Също нали не трябва се притеснявам 4е след “цял месец” трениране няма рвезултат, нали???
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 09:06.
Аве то добавки не е лошо да взимаш ама както си решиш яж час час и полувина преди трен и веднага след трен за гърди няма да се пренатовариш за бицепс прави парвите 2 упражнения по 3 серии последното по 2 за трицепс пак така , рано ти е за Чукчета поне 3 месеца трябва да тренираш за да ги правиш ся слагай мечката от време на време ама гледай да я правиш правилно за граб 3 по сериозни упражнения са ти достатачно тия са мн добри
Набиранки или Горен Скрипец 4 серии
Мечка 3 серии
Гребане с дамбели 3 серии
това за начинаешт е добре според мен не сам мн голям разбирач тренирам 1 год разкасано и сам 184висок 80кг 39рака(студена) 80 на лег 110 на мъртава тяга за серии по 8 ништо особено , ако искаш ми се довери :)
29.12.06
20:40
Ми мерси за съвета ина4е брао за постиженията,аз съм много зле в момента и мерките ти направо будят възхищение у мен>А на колко години си,ако не е тайна де?