08.01.07
11:55
Някои да го има тоз филм че много ми трябва!Плз или да знае от каде да го изтегля!
Всъщност аз пробвах да го поръчам от сърбия ама струва 20 ЕУРО, а за банков превод ми искат 30 ЕУРО още, с УЕСТЕРН ИУНИОН - 15 и т.н. идеотщини!
Та някои от каде да го изтегля или пък как да преведа тъпите 20 ЕУРО на сърбина за да ми прати филма,без да плащам още толкоз на някои банка,фирма или т.н. глупост!
09.01.07
17:12
И аз тръся този филм, но засега без успех! Няма го по торент сайтовете, няма го и в Emule! Някой ако го има да казва!
10.01.07
14:05
Neznam zashto maloumniq kredor ne izliza,taka 4e pisha na latinica!
Az otkrih variant nadqvam se da stane da si vzema filma li4no ot Milos Sarcev zaedno s avtografi i takiva neshta kam nego,koeto bi me napravilo bezkraino shtastliv estestveno,vapreki 4e zasega oshte ne se znae!
No ne bih go spodelil,po prostata pri4ina 4e nikoi dosega ne go e i sigurno ima osnovatelna pri4ina,a i Milos naistina ima ogromni poznaniq za treniraneto hraneneto i t.n. neshta!
По мое мнение ако наистина знаеш какво правиш наи вероятно с пимоша на този филм човек би могъл да придобие доста впечатляващ за размерите на Българиа външен вид,защото в повечето зали хората нямат никва идея какво правят,защо го правят,и въобще отбират от “блъскане” а не от тренировки!
Доказателство са повечето Шоумени в този форум които изглеждат потресаващо смешни и тотално неразбиращи от бодибилдинг!
Да ма прощва някои ако се почувства засегнат ама освен на приказки сладки на друго не ва бива момчета!
Препишете си поста на кирилица или мнението Ви ще бъде изтрито!
RAMBO
Е хубаво де, ама...досега така и не сме те видяли, колко си сериозен ТИ, нито тук, нито в гохард... :)
Иначе си прав.
Би било малко грубо и неетично да рипнеш и разпространиш филм, който ти е даден лично от ... автора.
10.01.07
16:50
[quote author=“SlowDead”]Neznam zashto maloumniq kredor ne izliza,taka 4e pisha na latinica!
Az otkrih variant nadqvam se da stane da si vzema filma li4no ot Milos Sarcev zaedno s avtografi i takiva neshta kam nego,koeto bi me napravilo bezkraino shtastliv estestveno,vapreki 4e zasega oshte ne se znae!
No ne bih go spodelil,po prostata pri4ina 4e nikoi dosega ne go e i sigurno ima osnovatelna pri4ina,a i Milos naistina ima ogromni poznaniq za treniraneto hraneneto i t.n. neshta!
По мое мнение ако наистина знаеш какво правиш наи вероятно с пимоша на този филм човек би могъл да придобие доста впечатляващ за размерите на Българиа външен вид,защото в повечето зали хората нямат никва идея какво правят,защо го правят,и въобще отбират от “блъскане” а не от тренировки!
Доказателство са повечето Шоумени в този форум които изглеждат потресаващо смешни и тотално неразбиращи от бодибилдинг!
Да ма прощва някои ако се почувства засегнат ама освен на приказки сладки на друго не ва бива момчета!
Препишете си поста на кирилица или мнението Ви ще бъде изтрито!
RAMBO
А би ли обяснил на нас не просветените защо си баннат от гохард.И още нещо бих искал за стимул да видя някоя твоя снимка, че да почна и да зема да се пообразовам малко, че до сега явно само съм “блъскал”
П.С Не се обиждай обаче мисли малко преди да ги пишеш сички тия глупости, че тука имало само необразовани палячовци и т.н
по здрави
10.01.07
18:36
ами щото пообидих един от модераторите им и то с право де!Ами да ти кажа няма да ти дам снимка,просто защото няма кво да се сравнявам с вас просто няма смисъл, shadow_ таи като те гледам си се пробвал да копираш стила на Питона, с една дребна забележка тои поне е постигнал нещо и изглежда горе долу добре,което не мога да кажа за теб!
До рамбо: Нямам намерение нищо да преписвам,ако не ти харесва ти го препиши,не е моя вината че кредора ви по някои пат просто не работи!
Йода: А, ако и тук обидиш накой от модераторите или някой от потребителите ще се случи същото като в гохард! Като гледам си тръгнал в тази посока затова това ти е първо предупреждение! Ако ще и Чарлс Глас да си, такова поведение не се толерира в този форум!
10.01.07
19:30
SlowDead
Ще кажа само няколко неща:
1.Темата тук е да се намери филма, а не да дойде сулио и да каже, аз ще го имам филма, ама няма да ви го дам! Мерси за съдействието!
2.”Момчетата” от форума, защо пък да не ги бива? Може ви не са така велики като детето чудо на природата SlowDead, които до тук освен да се заяжда не е направил, нищо друго! Казваш, че освен за сладки приказки за друго не ни бива, а ти ооо Велики SlowDead, освен сладки приказки нещо да си казал или може би показъл?НЕ! Замисли се колко трябва да си жалък да се правиш/мислиш за велик по форумите, пред напълно непознати и незнаини хора! Много ти здраве!
3.Сега ще влезна да проверя в сайта www.velikite.bg дали не си там някаде... такова величие като теб, не може да са изтарвали!
4.Аз се уча малко от малко да пища правилно, искрено те моля, пробвай и ти!
5.Пожелавам ти още много повече успехи в живота ти и някой ден да се наредиш и ти до Зевс, Дионисии и другите величия на планината Олимп!
6.С тези пари, които ще дадеш за филма по-добре си ги запази, с тях да си платиш погребението!
По темата:
The Fit Show съдържа ли части от този филм? Помня, че имаше няколко епизода с Милош!
10.01.07
19:49
SlowDead беше грешка от самото начало да споря с теб, по простата причина, че не ме интересува мнението ти. Какво съм постигнал в спорта си знам само аз.Никога не съм имал за цел да ставам културист или да се съзтезавам.Тренирал съм професионално друг спорт от 1 клас и бях 5 в България по времето когато се съзтезавах.Преди около година спрях поради множеството контузий и тогава реших да се поддържам с фитнес.Бъди жив и здрав - тренирай и мисли преди да говориш
П.С няма да пиша повече по темата и се извинявам на модераторите за офф.
по здрави