10.01.07
16:40
Здравейте,
имам 1 питанка за пшеничния протеин. В bb.com в 1 статия четох, че BV му е 54 (за сравнение 100 единици на яйцето).
Интересува ме според Вас при равни други условия, дали приемът му да кажем вече с мляко или казеин е добър ( за вечерен прием) от гледна точка на по-бавното му усвояване.
Ще затормози ли стомашния тракт подобен продукт (при продължителна употреба? Доколко е възможно да не се усвои? По принцип в такъв евтин продукт не вярвам да използват супер техника за изолация например, но ще помоля да изразите своето мнение.
Поздрави.
С.
Растителен протеин е... Тоест за самостоятелна употреба не става...
Но виж комбинацията с казеин е добра,особено преди лягане....
Както каза DJPETKO това е непълноценен протеин и трябва да го комбинираш с други.Това не значи че трябва да го избягваш
11.01.07
14:08
Ще се радвам на предложение за мискирането му и по-специално в какво количество.
Мисля да направя някаква схема между суроватъчен+мляко+пшеничен - това за след тренировка с около 10 гр протеин от пшеничния (изчислен чист протеин) и кисело мляко с около 50 гр от този протеин преди лягане.
Какво ще кажете за комбинациите?
Само за информация протеина, който имам е със съдържание 76,7 % протеин на 100 гр продукт.
[quote author=“trubel_”]Ще се радвам на предложение за мискирането му и по-специално в какво количество.
Мисля да направя някаква схема между суроватъчен+мляко+пшеничен - това за след тренировка с около 10 гр протеин от пшеничния (изчислен чист протеин) и кисело мляко с около 50 гр от този протеин преди лягане.
Какво ще кажете за комбинациите?
Само за информация протеина, който имам е със съдържание 76,7 % протеин на 100 гр продукт.
Става ОК...
Но след тренировка пий само суроватъчния,а преди лягане казеин(млечни продукти) + пшеничен+суроватъчен....
Абе експериментирай...тялото ти знае най-добре...
18.01.07
21:09
Аз си го комбинирам с пшеница,а като съм си купил-и с амино.Ям го сутрин(заради въглехидрата в пшеницата).