13.01.07
18:33
170/75кг проблема е такав че забелязвам 4е доста взех да омазнявам не 4е ми пречи особенно ама ме е страх ако продалжава в сащото темпо да не стане по зле и от рано да го спра каде може да са грешките наи вероятно в храненето... мисля да започна кардио но ме е страх да не загубя така трудно натрупаната мусколна маса как да ги сачетая 4е хем да махна мазното хем да си запазя мусколната маса намаля ли пробвах да намаля ваглехидратите обаче попаднах в спр застои сега сам ги покачил и вси4ко е ок освен това 4е омазнявам...
ПС: сигорен сам че има и други такива теми обаче се сагласете че форума е доста обширен
Мое лични мнение : 170/75 хич не е много ;) а едва ли си омазнил мн , при положение 4е до лятото има 5месеца може поне още 3 месеца да не се претесняваш от мазнините , аз лично супер барзо свалям мазнините сас Колело и Кардио :) без да свалям почни никаква маса , но трявба да се храниш правилно ...
13.01.07
20:46
Намаляш въглехидратите и увеличаваш белтъчините, като правиш и кардио. Не вярвам да си толкова мазен чак за продължителна НВД.