Въпрос относно програма..

20.01.07
15:32

Здравейте,

Програмата ми е
1 ден - гърди, трицепс
2 ден - крака, рамо
4 ден - бицепс, трицепс
5 ден - гръб, трапец, задно рамо
Корем и предмишница правя когато чувствам, че имам останала сила, а също и желание, щото без желание нищо не става поне при мене..

1 ден:
гърдите
полулег с щанга/дъмбели 4 по 8 или 10..
лег с щанга 4 по 8 или 10
обратен полулег с щанга/дъмбели 4 по 8 или 10
флайс или пек дек 3 по 12 - 15
за трицепс на скрипеца редувам въже и V-образното .;/ 1вите 2 серии по 15 повторения и 3-тата до отказ

2 ден: крака и рамо
бедрени сгъвания 3 по 15
бедрени разгъвания 3 по 15
клек на машина 5 по 15 12 10 10 10
лег преса 4 по 15 12 10 8
прасец на уреда ( незнам как се казва ) суперсерия с повдигане на пръсти 3 по 15
рамо:
повдигане на щанга зад глава 4 по 8 или 10
дъмбели напред 3 по 12 или 10
дъмбели настрани 3 по 12 или 10

4 ден: бицепс и трицепс
бицепс:
сгъване с крива щанга 4 по 8 или 10 ( някой път и с дъмбели )
сгъване от полулег с дъмбели 3 по 8 или 10
скотово с дъмбел 3 по 8 или 10
трицепс:
лег тесен хват 3 по 8 или 10
френско от лег 4 по 8 или 10
скрипец 3 по 8 или 10

5 ден: гръб, трапец, задно рамо
чукчета 4 по 12 10 8 8
скрипец широк хват 4 по 10 8 8 8
скрипец, който се издърпва към тебе незнам как се казва 3 по 12 10 8
гребане с дъмбел 3 по 10 8 8
разтваряне на дъмбели встрани от седеж ( за задно рамо )
повдигане с дъмбели пред тяло ( за трапец )
повдигане на щанга зад тяло ( за трапец )

Еми стаж към 3 месеца и малко не зимам добавки ( старая се да ям по много и да спа.. ). Ръст към 180 см, тегло 70 кг.
Моля коментирайте :)

ST

20.01.07
15:42

А защо 2 пъти трицепс... Не виждам смисъл да го тренираш така най-много да го претренираш нищо повече...

20.01.07
15:46

защото чувствам, че в деня за трицепс не го натоварвам достатъчно за седмица напред, незнам така го чувствам, а и пробвах така 2 - 3 седмици и си расте момчето :)

20.01.07
17:38

Замени скрипците с набиране(ако можеш) и/или мечка.А трицепс 2 пъти на седмица някакви серии до отказ .... незнам не ти го препоръчвам.То ако ставаше така щеше всеки мускул да се прави по два пъти на седмица.Също така за трапеца не си писал по колко серии и повторения но прави или само с дъмбели или само с щанга.

21.01.07
10:51

Добре, ще махна трицепса след гърдите, мерси.
Мечка инструктора ми каза да не правя, а относно набиранията с широк хват не мога все още..
Еми трапеца 2 серии пред тялото с дъмбели около 12 повторения варират.. А зад тялото с щанга пак толкова серии/повторения

21.01.07
17:19

Сега момчето(трицепса) расте,но продължаваш ли в същия дух...не ми се вярва да продължава да расте!Ще претренирваш по този начин!Ти не си написал колко време тренираш,но според мен си започнал наскоро,нали? :P Сигурно поради тази причина не ти дават да правиш мечка...А относно съвета да правиш набирания-ти какво искаш.Да се качиш на лоста и да започнеш да правиш по сто ли:) И аз не можех да ги правя.Но малко по малко и им свикнах...Аз в началото едвам по вве-три правех :roll:

21.01.07
19:35

нее, не правя набирания с широк хват по простата причина, че не мога все още.. стаж написал съм 3 месеца и малко, а за трицепса разбрах, ще го махна след гърди.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1