22.01.07
23:45
Здравеите аз сам нов вьв тоя форум....но от прочетеното досега забелязвам че тук има хора и които разбират
Затова исмат да попитам какво мислите за тази програма....Дали някои е тренирал над такава програма.
Намерих я във една книга от преди 25 години...!!!
Понеделник,Сряда,Петък =>
=> 1) Клякания 3*6-7 + Пуловер 3*6-7
2) Мъртва Тяга 3*6-7 тежко
3) Чукчета 3*6-7 тежко
4) Повдигане на щанга от лег 3*6-7 тежко
5) Раменна преса зад врат 3*6-7 тежко
6) Бицепсово сгъване с щанга от стоеж 3*6-7 тежко
Искам да допълня че тренировката не трябва да трае повече от 1-10 мин..
Ие Изключително писана само за Маса !!! след направата и неможе да спуснеш или качиш дори 5 стапала от стьлбище...
23.01.07
00:01
[quote author=“simtol”]Здравеите аз сам нов вьв тоя форум....но от прочетеното досега забелязвам че тук има хора и които разбират
Затова исмат да попитам какво мислите за тази програма....Дали някои е тренирал над такава програма.
Намерих я във една книга от преди 25 години...!!!
Понеделник,Сряда,Петък =>
=> 1) Клякания 3*6-7 + Пуловер 3*6-7
2) Мъртва Тяга 3*6-7 тежко
3) Чукчета 3*6-7 тежко
4) Повдигане на щанга от лег 3*6-7 тежко
5) Раменна преса зад врат 3*6-7 тежко
6) Бицепсово сгъване с щанга от стоеж 3*6-7 тежко
Искам да допълня че тренировката не трябва да трае повече от 1-10 мин..
Ие Изключително писана само за Маса !!! след направата и неможе да спуснеш или качиш дори 5 стапала от стьлбище...
Това е някаква изродена версия на “Ударният метод” май ,..да.
Да ти кажа това аз лично бих го правил 1 в седмицата и ще има по-голям ефект ,звучи абсурдно но като имам повече време ще си доразвия теорията (която си е само теория)
Практиката е доказала, че с вдигане на тежко се става силен, а не голям.
Без зоб прираст на маса от тази програма в най-добрия случай ще е минимален.
Програмата е писана във времената, когато зобта си беше легална и препоръчителна, а не като сега препоръчителна и нелегална.
Това си е вариация на трибойска програма. Ако те кефи - пробвай я , но за не по-малко от 8 седмици. Ще усетиш прираст на сила. Тествай си максовете на клек, лег и тяга преди и след програмата и ис замери гръдната обиколка, бицепса и бедрото преди и след. Като сравниш мерките сам ще се убедиш за какво работи програмата.
Нормална програма, но ако вдигаш както трябва може да дойде в повече с тия клекове и тяги 3 пъти седмично, затова пробвай с 2 пъти като начало.
здравеите отново за Тази система искам да вмъкна че тренирап вече 3-та седмица по нея
Исе чувствам много добре... дава сила...за гърди сам вдигнал 10 кила отгоре.рамото със 5 от както я използвам..
Номисе струва малко еднообразна......примерно трицепса и трапеца.....нямам почти никакво натоварване
за разлика от бицепса...гърдите.... Някои беше споменал че е за сила. еми то като има човек сила
няма ли да вдига килограмите в упражненията задасе натоварват повече мусколите..нали все пак от там идва разтежа
23.01.07
11:57
Това не е ли нещо доста близко до heavy duty? Там сериите са по 2 доколкото съм чел, а и тук във форума има една такава тема.
за Час и Десет минути....почивките...по 3 мин между сериите и 4-5 между упражненията..
23.01.07
23:10
[quote author=“simtol”]за Час и Десет минути....почивките...по 3 мин между сериите и 4-5 между упражненията..
simtol книгата да не е на С.Закшевски “Сила сръчност красота” ?
Или на А.Джананов “Културизъм за всички”?
А.Джананов “Културизъм за всички” ще да е ‘щото другата не съм я чувал. :)
Едно бързо търсене в Google показва, че книгата още се продава.... като антикварна с коментар към нея:
Състояние: Книгата е в идеален вид и състояние, рядко се намира така запазен екземпляр.
...
Еееех трябва да разровя библиотеките ... колко време мина от както съм ги чел тези неща :lol:
А защо не си закупите нещо наистина полезно?
Като например:
http://www.amazon.com/New-Encyclopedia-Modern-Bodybuilding-Updated/dp/0684857219/sr=1-1/qid=1169625771/ref=pd_bbs_sr_1/103-1921187-4589423?ie=UTF8&s=books
Най-добрата енциклопедия за бодибилдинг (и най-продаваната книга в Амазон.ком по темата).
Ако ви е труден английския, в някои книжарници я има на руски език и май струва около 40лв?
24.01.07
11:03
[quote author=“mitaka101”]А защо не си закупите нещо наистина полезно?
Като например:
http://www.amazon.com/New-Encyclopedia-Modern-Bodybuilding-Updated/dp/0684857219/sr=1-1/qid=1169625771/ref=pd_bbs_sr_1/103-1921187-4589423?ie=UTF8&s=books
Най-добрата енциклопедия за бодибилдинг (и най-продаваната книга в Амазон.ком по темата).
Ако ви е труден английския, в някои книжарници я има на руски език и май струва около 40лв?
Последната книга която си взех беше “Енциклопедия на Културизма”
на Владимир Боянов ,беше ми доста интересна и в момента я препрочитам задълбочено
моето мнение баце е че програмата е СУПЕР, аз съм фен на осн упр с ЧИСТА ТЕХНИКА и ГОЛЕМИ КГ, така че си мисля, че тази програма ще доведе до осъществяване на основна цел на трен с тежест- стрес. Така че продължавай в същия дух и гледай ХРАНАТА тя ще определи какво ще постигнеш, от нея според мен идва проблема на 50% от трениращите (на др-те 40% е от възстановяването и едва 10% от трена за разлика от общото мнение че всичко идва от трена)
п.с. лично мнение
а пък колкото до книгата на Шварценегер не съм я чел, но веднъц Петко К май каза, че не струва и съм склонен да му вярвам
Аз да си кажа за енциклопедията на Арни - по мое мнение е най-добре написаната книга за културизма. И няма глупости в нея.
Сравнявам я с трите тома на Енциклопедията на Джо Уейдър;
С Голд’с Джим Енциклопедия;
С Енциклопедията на тежката тренировка на д-р Скуот;
Книжките на доц.Владо Боянов, на Джананов и на разни други нашенски авторчета (за голямо съжаление) някакси не издържат на конкуренцията и въобще не ги включвам в класацията.
И когато една книга е “топ” по продажби вече 26 ГОДИНИ в световен мащаб - това за мен е показателно.
Извинявам се за офтопика.