Какво мислите за тази програма?

24.01.07
15:13

1ден
Раменно разтваряне встрани
Повдигане на ръцете напред
Раменно разтваряне встрани от наклон напред (полулег)
Повдигане на рамене за трапец
Бедрено разгъване 3*15
Бедрено сгъване 3*15
Калф машина 4*15

3ден
Изтласкване на щанга от лег
Изтласкване на дъмбели от полулег
Пек-дек
Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж
Бицепсово сгъванес крива щанга от стоеж

5ден
Придърпване на вертикален скрипец пред гърди
Придърпване на хоризонтален скрипец
Придърпване на вертикален скрипец зад врат
Разгъване на горен скрипец
Френско с дъмбели от стоеж

Сичкобез краката е 4*12

24.01.07
15:30

Стаж, години, малко инфо дай поне ? Иначе на мене лично не ми харесва.

24.01.07
15:32

За рамената първото опражнение най-добре  е да е рамнна преса с щанга от седеш.Пек дек за гърди смени със флайс по -добро е . За бицепс може да включиш още 1 упражнение може да избираш м/у много препоръчвам ти Концентрично сгъване с дъмбели или скотово сгъване на крив лост от стоеж или седеж. За гръб мъртва тяга е хубаво да се прави включи и нея като махнеш придърпване на скрипец зад врат.И за трицепс 2 упражнения не са достатъчни.Първо изтласкане на щанга тесен хват(1 юмрук) после френско и накрая горен скрипец... Това е от мен УСПЕХ !

27.01.07
23:58

Стажа ми е 2 седмици.
Значи мен ми казаха в залата а и гледам и тука така са направени програмите - да почна с 3упр за гръб и гърди и 2 за бицепс и трицепс о като напредна да ги направа 4 за гръб/гърди и 3 за бицепс/трицепс
Така ли да права или по 3 за сичко?

Значи махам пек-дека и слагам флайс. Тяга не мога да права нещо мноу ми е гадно на гърба после и реших да я оставя за по-натам! Нещо др ше ми препоръчате ли за гръб или така да си карам?
За рамо да махна ли някое упр или просто да добавя раменна преса?

Ти трябва още да си на кръгова тренировка.

28.01.07
17:00

Аха...1-ят месец само кръгови трябва да въртиш.
Защо си сложил рамо преди крака..?

28.01.07
19:39

Уфф кръгови повече няма да правя, защото:
1.Чувствам се като парцал след това а и не могада се въстановя за 1ден
2.Прекалено много време трябва да губя
3.Доста хора ми казаха, че нямало смисъл от подобно нещо (тва на последно място от 3те)

Накой може ли да обясни къв точно е смисъла на тия кръгови щото аз не го виждам :(

Иначе е по-добре крака преди рамо, така ли?
Ако може да отговорите на др питанки :)

29.01.07
10:08

Смисалът на кръговата е да свикнеш с упражненията и правилното изпълняване. При кръговата винаги тренираш с по леко от възможното ти, защото пак ще ти го повторя трябва да свикнеш със самите упражнения и с правилното им изпълнение. А и мусколчетата да ти свикнат на тежкото натоварване....  8)

29.01.07
10:36

Смисалът на кръговата е да свикнеш с упражненията и правилното изпълняване. При кръговата винаги тренираш с по леко от възможното ти, защото пак ще ти го повторя трябва да свикнеш със самите упражнения и с правилното им изпълнение. А и мусколчетата да ти свикнат на тежкото натоварване....  8)

29.01.07
11:13

Не че искам да споря но също така гледам в залата как Големите животни дето си набиват тонове химия правят кръгове защото имат супер мн енергия от химията и също така да си поддържат тялото - ако могат да качат нещо или да не спадне ,защото по време на хап и след хап е мн мн важно какво се яде,тренира ,режим и т.н . Поне аз така си го обяснявам това,аз лично правих 10 дена всеки ден кръгове зада се въстановя след 6 месечен период като не тренирах . При мен имаше резултат.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1