Мускулът Oblique(не съм сигурен за правописа)

PI

25.10.04
21:11

начи да ви питам..понеже вече се видях в чудо кво да прая...

кажете ми ефективен начин как да тренирам мускулите oblique(мисля че така се пишеше) за да мога да ги поорелефя малко че.. :cry:
и ефективно опражнение за косите мускули за тренировка в залата и в домашни условия? :roll:  мерси предварително

25.10.04
21:17

според мен obliquus и кос коремен мускул е едно и също, поправете ме ако греша  :D .
Тренирай го с разни коремни преси с усукване. Аз от време на време се сещам да направя “странични” коремни преси на пейката за хиперекстензия, също действат добре.
За да се видят косите коремни мускули обаче трябва да си много чист. Ако не ме лъжи паметта, трябва BF (процента на мазното) да ти е около 7%.

DM

25.10.04
22:54

Ами аз имам 12 % мазнини ама obliquus ми се вижда повече от перфектно, ама моят е доста добре трениран
Стан

25.10.04
23:37

Моля те,кажи ми по какъв точно начин изчисли мазнините в организма си!

DM

26.10.04
01:34

Ами при нас имаме уред които мери
всичко, процент на вода, мускулна маса, мазнина в органите и под кожата, разпределение на веществата в organizma i, tn.
Ама в БГ не можеш да намериш такъв уред
със сигурност има при вас някъде уред които мери само мазнината, ама ако не са ти и краката в контакт с уреда, ще получиш данни само за трупа до кръста
А евтините уреди, са само със ръце да ги държиш
Стан

26.10.04
09:53

има такъв уред за който говори DJ Madman в магазина на Пиротска. Всичко мери, но не става много често да го ползваш защото май измерването беше 12 лв.

26.10.04
10:15

Значи и аз имам проблем с тоя мускул,защото ми се подава много бьрзо на разстеж.Важното е тук според мен да не се правят упр без тежести.т.е навеждането с дьмбел.Добре действа вьртенето с тояжка на трупа някьде около 5мин.след като изпьлниш коремните преси. :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1