Гърди

05.02.07
20:05

Значи...Те са ми най-големият проблем...Струва ми се,че са малки за моите размери(186 см,82 кг)...Досега съм ги тренирал по следния начин:
1.Лег-3*10
2.Полулег-3*10
3.Пек-Дек 3*10
Освен това правя и лицеви упори поне 4-5 дни в седмицата...

Моля ви да ми препоръчате добра комбинация от упражнения за по-бързо увеличаване на обема...А лицеви упори да правя ли и колко често?

EF

05.02.07
20:13

Значи, за да искаш гърдите ти да изглеждат обемни (предполагам това целиш) трябва да наблегнеш на горната им част, а именно :
:arrow: Нормална лежанка 3х10 (средна лежанка)
:arrow: Горна лежанка 3х10
:arrow: Избутване на дъмбели над гърди
:arrow: Флайс (задължително упражнение при тренировка за гърди ! )
:arrow: Кросоувър (зависи от това как го изпълняваш, се натоварват различни части на гърдите)
:arrow: Пекдек
Това са основните упражнения за гърди, но те съветвам да наблегнеш на първите 3. Ами това е от мен УСПЕХ  :wink:
А за лицеви упори по 20-30 на ден преди лягане или сутрин след сън са напълно достатъчни.

05.02.07
20:22

[quote author=“4oKuTo”]Моля ви да ми препоръчате добра комбинация от упражнения за по-бързо увеличаване на обема...А лицеви упори да правя ли и колко често?

1. Лег - 3х6
2. Полулег с дъмбели - 3х6-8
3. Кофички (или флайс) - 3х8-12
Останалото е достатъчно тежест на щангата и достатъчно храна ;)
И спри лицевите.

05.02.07
20:23

Благодаря за бързия отговор :!: Значи ще наблегна на първите 4 упражнения:лег,полулег,дъмбел над гърди и флайс...А
това с дъмбелите от лег или полулег да го правя?И не се ли припокрива с лег от щанга?В момента чета за пулоувър и пише,че разширявал...Не е ли по-добре за мен да пробвам с него :roll:

Edit:Това се отнася за първия отговор,а виждам,че вече има 2ри...Мерси за бързата намеса :wink:

05.02.07
20:25

[quote author=“4oKuTo”]Благодаря за бързия отговор :!: Значи ще наблегна на първите 4 упражнения:лег,полулег,дъмбел над гърди и флайс...А
това с дъмбелите от лег или полулег да го правя?И не се ли припокрива с лег от щанга?В момента чета за пулоувър и пише,че разширявал...Не е ли по-добре за мен да пробвам с него :roll:

Петко К ти каза най-добрия вариянт, няма смисъл от 4 упражнения за гърди... :wink:

05.02.07
20:33

Така...Вече ми е ясно какви упражнения ще правя вече,но с тия лицеви е спорът...Много хора са ми казвали,че са много полезни и трябва да се правят,но виждам и противоположни мнения...Освен да направя някво средно решения,т.е. да ги правя 1-2 пъти в седмицата :roll:

05.02.07
20:53

[quote author=“4oKuTo”]Така...Вече ми е ясно какви упражнения ще правя вече,но с тия лицеви е спорът...Много хора са ми казвали,че са много полезни и трябва да се правят,но виждам и противоположни мнения...Освен да направя някво средно решения,т.е. да ги правя 1-2 пъти в седмицата :roll:

От тези лицеви няма абсолютно никакъв смисъл, особено ако искаш да направиш масивни гърди!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!:  :!:  :!:  :!:  :!:

05.02.07
21:10

[quote author=“4oKuTo”]Така...Вече ми е ясно какви упражнения ще правя вече,но с тия лицеви е спорът...Много хора са ми казвали,че са много полезни и трябва да се правят,но виждам и противоположни мнения...Освен да направя някво средно решения,т.е. да ги правя 1-2 пъти в седмицата :roll:

Като правиш лицеви опори неоставяш мускула да почине, а той расте докато почива, по този начин го претоварваш и растежа е нулев.

КВ

05.02.07
21:14

[quote author=“Efoss”]Значи, за да искаш гърдите ти да изглеждат обемни (предполагам това целиш) трябва да наблегнеш на горната им част, а именно :
:arrow: Нормална лежанка 3х10 (средна лежанка)
:arrow: Горна лежанка 3х10
:arrow: Избутване на дъмбели над гърди
:arrow: Флайс (задължително упражнение при тренировка за гърди ! )
:arrow: Кросоувър (зависи от това как го изпълняваш, се натоварват различни части на гърдите)
:arrow: Пекдек
Това са основните упражнения за гърди, но те съветвам да наблегнеш на първите 3. Ами това е от мен УСПЕХ  :wink:
А за лицеви упори по 20-30 на ден преди лягане или сутрин след сън са напълно достатъчни.

това тренировката за гърди на киборга ли е  :?:  :shock:

05.02.07
21:29

маняк аз правя първо  :arrow: горен лег,  :arrow:  нормална лежанка
:arrow:  обратен лег  :arrow:  флайс и сам доволен

05.02.07
23:40

лицевите мои човек ги прави с гърдите като последно упражнение - 20 парчета и гледай да се помпиш , тогава ше имаш обем . Даваи и почивка  - тренираи ги през не по-малко от 3-4 дена. Айде успех 8)

06.02.07
10:18

Аз пък ги правя като загряващо упражнение

06.02.07
16:14

При мен гърдите са най напредналия мускул и са доста оформени пък и за мойта възраст е супер само малко горна гарда нямам ама малко и ся наблягам на нея  ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1