06.02.07
23:06
Здравейте,
тук са качени едни филмчета “Muscle & Fitness Training System”. Торрента включва:
Muscle and Fitness - Training System ABS - 348mb-та
Muscle and Fitness - Training System Arms - 348mb-та
Muscle and Fitness - Training System Back & Legs - 348mb-та
Muscle and Fitness - Training System Chest & Shoulders - 348mb-та
Muscle and Fitness - Training System Home Training - 348mb-та
Ето и инфото на торента:
[quote author=”Инфо”]Това са 5 филма за това как да тренирате вашите ръце, рамене, гърди, гръб, крака и корем. Българина по принцип знае всичко за всичко, но все пак реших да споделя този торент с вас :) Дори да не използвате дадените програми поне ще разберете кое как се изпълнява правилно за да получавате торента. Много полезно за по-заетите хора които нямат време да посещават фитнес зала ще е видеото за домашни тренировки :)
Много модерни, практични и интересни изглеждат. Някой който знае добре английски би ли направил евентуално субтитри?
Благодаря предварително!
07.02.07
00:05
Може да питаш в http://subs.unacs.bg/
07.02.07
00:37
леле тва е мн добро според мене всеки потребител от форума трябва да го дръпне много е полезно дори и за по напреднали :lol:
[quote author=“SeLeCt”]леле тва е мн добро според мене всеки потребител от форума трябва да го дръпне много е полезно дори и за по напреднали :lol:
Дърпал съм го, нищо интересно.
И аз мисля, че са интересни особено за начинаещи да видят как точно се правят упражненията и съветите които дават.
07.02.07
12:47
[quote author=”Петко К”][quote author=“SeLeCt”]леле тва е мн добро според мене всеки потребител от форума трябва да го дръпне много е полезно дори и за по напреднали :lol:
Дърпал съм го, нищо интересно.
Така е, нищо инетересно. Да не кажа дори и вредно, броя на серии и упражнения, които препоръчват е неразумно голям. Програмите им стават само, ако си на стероиди или си генетичен изруд.
07.02.07
17:31
Huskarl
абе батка ти сигорно разбираш повече защот не кажеш как трябва да тренираме ?
Не видях нищо кой знае какво интересно, но за начинаещи ще е добре да си го драпнат да погледат как се изпълняват упражненията...
:wink:
[quote author=“Huskarl”]Така е, нищо инетересно. Да не кажа дори и вредно, броя на серии и упражнения, които препоръчват е неразумно голям. Програмите им стават само, ако си на стероиди или си генетичен изруд.
Не е така. Може би донякъде си прав, но за начинаещ като мен беше доста полезно. Човек може добре да види как се правят упражненията и да допусне по-малко грешки. Особено “Home Training” където имаше доста упражнения за които не се бях сещал а някои ги видях за първи път.