Креатин

17.02.07
16:29

Ако може да ми кажете ,дали ще има ефект ако пия само креатин с зареждащ период от 10 дена ?  без да го комбинирам с други хр.добавки ? и да ми препоръчате някой фирми ... и ако ви е възможно снимки на продукта за да се орянтирам като го копувам  :wink:

17.02.07
18:16

защо 10 дена зареждащ период  :shock: 5 дена е достатъчно.Иначе фирми има бая:Оптимум,Уейдер,Ултимейт Нутришън,Дженезис(доста скъпичак е в сравнение в другите нз защо),Биотех.

17.02.07
18:24

за фирмите намерих  :wink: а ще има ли някакъв ефект ако не се комбинира с нищо друго

SI

17.02.07
18:33

Ми би трябвало да има :)

17.02.07
19:10

[quote author=“Sido_vd”]Ми би трябвало да има :)

хихи би трябвало не ме устройва  :lol:  :lol:  :lol: ,ще изчакам и други отговори

[quote author=“J0”]за фирмите намерих  :wink: а ще има ли някакъв ефект ако не се комбинира с нищо друго

Разбира се. Аз така най - често пия защото няма кинти. Винаги има ефект. Десет дни са дълго зареждане. Повече от 7 недей.

CS

17.02.07
19:59

А иначе креатина с какво може да се комбинира, за да се ускори ефекта?

[quote author=“CSKA_FoReVeR”]А иначе креатина с какво може да се комбинира, за да се ускори ефекта?

Глутамин, таурин, аргинин, протеин, глюкоза. Това са най - често срещаните за които се сещам.

17.02.07
22:01

@Jorku и аз няям кинти за това я кажи на коя фирма да зимам ти поне пиеш знаеш кое има ефект препоръчай ми  :lol: мерси предварително

[quote author=“J0”]@Jorku и аз няям кинти за това я кажи на коя фирма да зимам ти поне пиеш знаеш кое има ефект препоръчай ми  :lol: мерси предварително

Biotech. 300 грама бяха 24 лева май.

КВ

17.02.07
22:07

[quote author=“Jorku”][quote author=“J0”]@Jorku и аз няям кинти за това я кажи на коя фирма да зимам ти поне пиеш знаеш кое има ефект препоръчай ми  :lol: мерси предварително

Biotech. 300 грама бяха 24 лева май.

нещо по евтино ама не боклук че да не вредно ще ми препоръчаш ли че и аз хич нямам кинти  :?:  :(

17.02.07
22:10

- BioTech - 100 гр. - 11,50 лева
- BioTech - 500 гр. - 35 лева

сега въпроса е да намеря от каде да го закупя ... ще поубиколя някои магазинчета  :wink:

Храна! Може да не взимаш нищо и пак да имаш резултати. В момента не пия никакви добавки защото почивам от креатина. Спад нямаше никакъв. А от 2 тренировки насам увеличавам тежестите дори именно защото се храня още по - добре от както го спрях. Ако нямаш възможност никаква за добавки - яко хранене! Колкото и тъпо и каквото и да ти звучи ако сега не ми вярваш след време ще ми.

КВ

17.02.07
22:18

[quote author=“Jorku”]Храна! Може да не взимаш нищо и пак да имаш резултати. В момента не пия никакви добавки защото почивам от креатина. Спад нямаше никакъв. А от 2 тренировки насам увеличавам тежестите дори именно защото се храня още по - добре от както го спрях. Ако нямаш възможност никаква за добавки - яко хранене! Колкото и тъпо и каквото и да ти звучи ако сега не ми вярваш след време ще ми.

ама JORKU аз затова тебе питам щото ти вярвам знам че разбираш много чета всичко което пишеш и си личи че си специалист !
между другото с какво се почива след цикъл с креатин ако изкам да вземам нещо  :?:  :(

Според мен най - добре с протеин. Ама то протеин може да си взимаш нон стоп. Можеш и на чисто, няма нещо специално което да пиеш през тоя период. Аз викам да спрем с излишното в тая тема да не отнесе ключ. Пиши на ЛС ако още нещо те интересува по тая тема. Аз съм до тук с нея.

П.С.Никакъв специалист не съм. Просто любител  :wink:

EF

17.02.07
22:44

[quote author=“CSKA_FoReVeR”]А иначе креатина с какво може да се комбинира, за да се ускори ефекта?

Значи аз го комбинирам с алфа-липоева киселина (малко е скъпичка, но е най-мощния познат анти оксидант) и със глюкоза или декстроза .  :wink:

22.02.07
16:40

Искам да попитам креатин  на биотех с какъв глутамин да го комбинирам, да кажете някоя марка,защото досега глутамин не сам пил.Като оставим качественото хранене на страна давали тази смес някакъв що годе ефект.

22.02.07
19:55

аз искам да питам дали мога да си забърквам креатина заедно с гейнера в една чаша за преди и след тренировката?

FR

22.02.07
20:21

мм аз често съм го правил но лично аз не го пия преди тренировка .. само след и преди лягане

SI

22.02.07
20:26

[quote author=“deusex”]аз искам да питам дали мога да си забърквам креатина заедно с гейнера в една чаша за преди и след тренировката?

По добре си го пи с лажичка :) поне аз така си го пия

23.02.07
00:14

Абе от де го вземате тоя креатин на БИОТЕХ за 33-35лв?!?! за 500гр... В студентски град ми казват цена от 50лв. за 500грама?!?! Кажете от къде го намирате?!?!

[quote author=“Sioks”]Абе от де го вземате тоя креатин на БИОТЕХ за 33-35лв?!?! за 500гр... В студентски град ми казват цена от 50лв. за 500грама?!?! Кажете от къде го намирате?!?!

Пиротска 12, SNC

23.02.07
12:35

[quote author=“Efoss”][quote author=“CSKA_FoReVeR”]А иначе креатина с какво може да се комбинира, за да се ускори ефекта?

Значи аз го комбинирам с алфа-липоева киселина (малко е скъпичка, но е най-мощния познат анти оксидант) и със глюкоза или декстроза .  :wink:

Декстроза = Глюкоза, никъде няма да намериш обаче Декстроза, всичко е само с етикет Глюкоза.

23.02.07
16:05

Взех си креатин монохидрад на Биотек 500гр. , как да го пия 5 дена по 20 грама,после тренировъчен ден 10 грама нетренировъчен 5 грама ?

ПП1.Приемите как да ги взимам , като имате предвид ,че креатина стои в залата ми.Мога да го приемам следобяд от 14-15 часа.Тренирам към 6 до 7 и 30 :oops:
ПП2.Веднага ще последва въпрос защо креатина стой в залата и немога да го приемам сутрин и преди лягане ... и тук аз ви отговарям ,защото наще мрънкат и неискат да взимам такива добавки мислят ,че са вредни  :shock:
ПП3.Мисля да си взема и глюкоза ,за нея знам ,че се приема само след тренировка по 60-70гр. разтворени в 400-500мл. вода,а пречи ли като се комбинира с креатин ?

Приемите трябва да са ти 4-5 броя по 4-5 грама. Не става за 2 часа да изпиеш 20 грама. Намери начин да го пласираш вкъщи.
Не пречи да комбинираш глюкоза с креатин, даже по - добре. Но 60 - 70 грама ми се виждат множко.

23.02.07
22:32

искам да ви попитам дали креати на ON е по-добър от този на biotech,защото се колебая между тези двато,но ако качеството е едно  и също по-добре да зе,а по -евтиния.Вие кво ще кажете по този въпрос.Също ми се върти идеята да си взема по-евтин креатини да го комбинирам с глутамин или амино.Посъветваите ме плс!

24.02.07
09:27

И двата креатина са хубави.Аз все пак залагам на Оптимум.Желателно е да го комбинираш с глутамин,но не е фатално пак ще имаш резултат.

24.02.07
11:23

[quote author=“Jorku”]Приемите трябва да са ти 4-5 броя по 4-5 грама. Не става за 2 часа да изпиеш 20 грама. Намери начин да го пласираш вкъщи.
Не пречи да комбинираш глюкоза с креатин, даже по - добре. Но 60 - 70 грама ми се виждат множко.

Няма ли да стане преди тренировка 5 грама , след тренировка 10 грама и към 9h 5 грама ?

24.02.07
11:30

не, сутрин 5 гр преди тренировка 5 гр след нея 5 и вечерта пак 5

[quote author=“J0”][quote author=“Jorku”]Приемите трябва да са ти 4-5 броя по 4-5 грама. Не става за 2 часа да изпиеш 20 грама. Намери начин да го пласираш вкъщи.

Няма ли да стане преди тренировка 5 грама , след тренировка 10 грама и към 9h 5 грама ?

Доза по - голяма от 5 грама на веднъж не е препоръчително да взимаш. Не че ще умреш, просто няма да се усвои толкова колкото ти трябва с 1 изречение казано. Познавам хора които си го делят креатина на дози по 1 грам.

JO

24.02.07
13:06

имам малък проблем със зареждащата фаза понеже тренирам сутрин и да кажем че ще
пия сутринта към 7.30 първата доза ама тренировката ми като почва в 9-9.30 какво да напрая пак
ли да пия и след нея в 11.00 пак тъй за някви 3-4 часа ще съм изпил 15 гр което ми се вижда много
да разделя 20-те грама на повече приеми ?

BU

24.02.07
13:24

четох преди време 1 статия ( http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=208589&highlight=#208589 ) за креатина да се разделя на повече дози по 2 - 2,5 грама.
пиеш сутрин 2,5 грама, преди фитнеса 2,5, след фитнеса 2,5 и т.н.
мисля да го тествам тоя метод след време :)

24.02.07
22:41

това ми е ясно , но никой не ми отговори та да задам въпроса си по друг начин

Има ли проблем ако го приемам към 14-15чеса след даскало после към 6 преди тренировка и 7и30 след тренировка и после към 9 ? Или преди тренировка 5 грама след тренировка 10грама и към 9 чеса 5 грама ?

П.П. това е за зареждащия период

Преди тренировка 5 грама и след тренировка 5 грама .... (тренировъчен ден) - Нетренировъчен само 5 грама

П.П. Това е вече за след 5-те дена зареждаща

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1