25.02.07
21:34
Ще тренирам в:
Понеделник:
Рамо+Трицепс
Вторник:
Гарди+Бицепс
Сряда-почивка
Четвъртак:
гръб+трапец
Петък:
крака+Корем
Кажете мнение за програмата ми начинаещ съм и ако можете ми даите и да си избера упражнение какви да правя за областите кадето ще тренирам.Намислил съм да правя за всяка област по 3 серии по 10-12 повторения.Добра ли е програмата ми?събота и неделя също са ми почивка да питам в началото има ли смисъл от диети?
25.02.07
21:47
[quote author=“Jivko_1990”]Ще тренирам в:
Понеделник:
Рамо+Трицепс
Вторник:
Гарди+Бицепс
Сряда-почивка
Четвъртак:
гръб+трапец
Петък:
крака+Корем
Кажете мнение за програмата ми начинаещ съм и ако можете ми даите и да си избера упражнение какви да правя за областите кадето ще тренирам.Намислил съм да правя за всяка област по 3 серии по 10-12 повторения.Добра ли е програмата ми?събота и неделя също са ми почивка да питам в началото има ли смисъл от диети?
не е лоша става аз съм тренирал известно време точно по тази програма :P
25.02.07
21:56
няма нужда от диети за момента. От колко време тренираш? За опражненията - кажи към какво се стремиш?Към маса,към релеф.Логично е като си начинаещ да трупаш маса, но де те знам :wink: От това зависят и сериите и повторенията.
Аз лично след като направя 10 серии с клек, после не ми се прави ни корем , ни нищо :lol:
25.02.07
21:59
[quote author=“power_hammer”]няма нужда от диети за момента. От колко време тренираш? За опражненията - кажи към какво се стремиш?Към маса,към релеф.Логично е като си начинаещ да трупаш маса, но де те знам :wink: От това зависят и сериите и повторенията.
Аз лично след като направя 10 серии с клек, после не ми се прави ни корем , ни нищо :lol:
еми за сега за маса по нататак за релеф.Може ли да ми кажеш колко точно да правя и какви упражнения че не сам много запознат...