02.03.07
19:26
Здравейте:)Понеже съм нов и не съм сигирен дали темата ми е за този раздел,моля да ме извините.
А сега въпроса ми:значи от 5-6 месеца боледувам,бях много зле,пих какви ли не лекарства,следствие на които рязко отслабвах,после с голям зор успявах да си повъзвърна теглото и тъкмо когато бях горе долу добре се наложи пак да гладувам за 10дни само на вода(проблеми с гърлото) и в момента съм “изсъхнал като индиански вожд”:)...никога не съм бил дебел,но не съм и от слабите.Само че в момента съм кожа и кости тежа около 80кг на 200см:(На 17 години съм да добавя...
Та искам да помоля някой,който би бил така добър да ми каже какво да ям,пия и с риск да съм малко нахален,да ми състави една простичка програмка за трениране,с която да заприличам пак на човек.
Предварително Ви благодаря
02.03.07
19:29
При теб не би трябвало да има ограничения на каквото и да било явно откъм храна. Това не значи да има и прекаляване. Програмите в сайта са точно за теб. Ползвай тия за начинаещи естествено. Щом си бил на толкова сериозно лечение тоя доктор не ти ли каза какво да ядеш? Може някои храни да не са за предпочитане след прием на такива лекарства. Трябва да те е инструктирал.
02.03.07
19:50
В интерес на истината не ми каза абсолютно нищо конкретно цитирам”Еми виж яж повече” така че,мисля си,би трябвало да няма ограничения...А значи да не спазвам някаква определена диета,така ли?Да си хапвам от всичко по много:)
02.03.07
19:53
Аз така бих направил. Просто тялото ти е било подложено на доста кофти процес и сега не трябва да бъде ограничавано с диети. И пак казвам това не означава да прекаляваш.
02.03.07
20:18
[quote author=“Jorku”]Аз така бих направил. Просто тялото ти е било подложено на доста кофти процес и сега не трябва да бъде ограничавано с диети. И пак казвам това не означава да прекаляваш.
Безкрайно съм Ви благодарен!