09.03.07
16:59
Не може би, а даже си е точно така Huskarl. Мигрената няма почти нищо общо с имунната защита, по - скоро може би е електрохимично явление, физиологически обусловено - хормони, кръвоносни съдове и т.н. Проблемите с кръвното, умората или проблемите със стомаха нямат почти нищо общо с имунната защита. В повечето случаи. Те са чисто физически въздействия, даже ги наричам не физиологически, а физически. Затлъстяваш и ще имаш високо кръвно дори и с перфектна имунна защита - налягането се увеличава. Ядеш грешни храни или поемаш неправилни медикаменти, харчиш прекалено много нерви - стомашната стена ти ерозира. Нека пък да не ерозира ако имаш силна имунна защита. Водиш лош режим на живот - уморяваш се :)
Не казвам, че твърдиш нещо друго, освен “не на ваксините”. Което е малко пресилено като логика според мен. И тъкмо това се стремя да ти докажа!
А че някой ако иска, може да те убие с ваксината, спор няма.
Макар че ако е толквоа силен, вероятно може да те убие и без ваксината...
Поздрави!
09.03.07
17:18
ДЗВЕР
Бате респект за знанията ти, знам че са на високо ниво и от стари теми из форума, които съм чел. Ако някой изобщо може да ми промени мнението за тези неща, то ще е начетена натура като теб! Явно не съм бил толкова наясно с доста неща.
Аз да попитам, защо по новини и подобие не са дали нищо за тази епидемия от заушка? Може би аз не съм видял само?
09.03.07
17:36
Мисля, че даваха. Преди време, според мен сега епидемията вече отшумява.
[quote author=“D3BEP”]Мисля, че даваха. Преди време, според мен сега епидемията вече отшумява.
Дано, иначе на нас предразположените дупе да ни е яко :D