06.03.07
16:44
Имали такива историй? До сега не съм чувал ама някой да знае упражнения за релеф в домашни условия? Без някакви уреди, пътека, колела и т.н. ?? :shock:
06.03.07
17:12
Едно упражнение за релеф в домашни условия - глад. Принципно не спазваш ли диета никакви повторения от дадени упражнения няма да ти помогнат.
Най натоварващият раздел в тренировките е релефа .Да речем че м маса може да се трупа някакси в къщи (и то само ако имаш някакъв уред),но за релефа се иска отделяне на много време от деня и редовното посещаването на зала е нейзбежно.Въобще релефа е много по стриктен и спецефичен .
Аз лятото не можех да тренирам защото работех и нямаше да ми се отрази добре пренатоварването.Единствената мускулна група която можеш да тренираш качествено в домашни условия е коремната преса!
Мисля че имаш всички усовия ....Можеш да работиш за горна част от легнало положение със свити колене .Повдигане на краката от лег за долна част ,
и за страничните коси мускули можеш да работиш от право положение с някакъв лост зад врата(може и дърво или каквото намериш за тежест) се въртиш от кръста наляво и надясно.Ето ти 3-те основни упражнения за корем
Можеш преди домашната тренировка да си пиинеш едно L-carnitin4e за по добър ефект.Но Не можеш да постигнеш добър релеф без интензивни фитнес тренировки.