06.03.07
19:12
искам да ви попитам добре ли е като тренирам трицепс и бицепс в един ден да права супер серии и какво точно са супер сериите за кое спомагат и въобще да ми разясните?
Ами да идеални са според мен. Попринцип като правиш суперсерии ръцете се напомпват много моите до 3 см 8)
06.03.07
19:18
4uval sum 4e superseriite sa predimno za oralefqvane na rukata…ima li ne6to vajno…dobri li sa za masa ...
06.03.07
19:41
е добре смисъл свършвам примерно едното упражнение за бицепс почвам другото,после третото и почивка после пак така?
ами супсерсериите може и за маса да се използват с по 8-10 повторения и попринцип се съчетават мускулни групи антагонисти примерно бицепс-трицепс
Почваш упражнение за бицепс .. свършваш и веднага отиваш за трицепс после е почивката :lol:
06.03.07
20:29
Аз знам, че супер серийте са за максимално изпомпване на мускул и се правят в края на почти всички серий. Сваляш някакви кг и примерно за трицепса ако помпаш с 35-40 кг сваляш на 15кг и почваш докато не ти окапят ръцете.
[quote author=“kris4AN”]ами супсерсериите може и за маса да се използват с по 8-10 повторения и попринцип се съчетават мускулни групи антагонисти примерно бицепс-трицепс
Почваш упражнение за бицепс .. свършваш и веднага отиваш за трицепс после е почивката :lol:
Ами между сериите колко са почивките? И също докато отида на друго упражнение си бавя времето може ли да разясниш ти как ги праиш?
[quote author=“GNR_ROCK”]Аз знам, че супер серийте са за максимално изпомпване на мускул и се правят в края на почти всички серий. Сваляш някакви кг и примерно за трицепса ако помпаш с 35-40 кг сваляш на 15кг и почваш докато не ти окапят ръцете.
глупости аз като ги правих свалих по 5 кг работна тежест на упражнение как ще свалиш 20 :?: :)
И имам друг вапрос само за ръце ли мой да се правят тези супер серии? Не стават ли за гърди крака гръб?
06.03.07
20:39
[quote author=“kris4AN”][quote author=“GNR_ROCK”]Аз знам, че супер серийте са за максимално изпомпване на мускул и се правят в края на почти всички серий. Сваляш някакви кг и примерно за трицепса ако помпаш с 35-40 кг сваляш на 15кг и почваш докато не ти окапят ръцете.
глупости аз като ги правих свалих по 5 кг работна тежест на упражнение как ще свалиш 20 :?: :)
еми не знам, аз така правя и примерно помпам 1-2 мин нон-стоп и най-накрая едва ги вдигам :D
Можеш да правиш суперсерии от всички упражнения (или почти всички). А можеш да правиш и гигантски суперсерии - вече месец правя гигантски суперсерии за гърба - чукчета, гребане с дъмбел и пулдаун без почивка - гърбът се разцепва!!! Правил съм суперсерии и за бицепс - сгъване с дъмбели от полулег и веднага след това хамър сгъване.