Суперсерия

09.03.07
17:57

Я кажете сега по-добре ли е в тренировката ми за ръце бицепса и трицепса да ги правя в суперсерии ?

09.03.07
18:00

няма лошо

09.03.07
18:17

Ако не се уморяваш и не прекаляваш с килограмите-ДА!

09.03.07
18:24

Еми работата е там че правя с вазможно наи големи килограми тъй като дигам за маса , това пречи ли

09.03.07
18:28

Еми, от еднса страна това са си противоположни мускулни групи, но от друга - дет се вика товариш една и съща нервната система. Лошо няма в суперсериите, гледай да не падаш под 6-8 повторения все пак. (така виждам нещата аз)

Зависи от куп неща. С каква цел искаш да ги правиш тия суперсерии?

09.03.07
18:57

Целта ми е уголемяване и четох че за бицепса и трицепса било добре да се правят в суперсерии

[quote author=“hilkata”]Целта ми е уголемяване и четох че за бицепса и трицепса било добре да се правят в суперсерии

Ама защо не си прочел така ли.
Такива неща се правят обикновено за стрес на мускула. Аз досега никога не съм прибягвал до суперсерии честно казано. Много ми се цепят ръцете от тая работа. Моя съвет - пробвай го и сам ще разбереш как е. Ние колкото и да говорим ти най - добре ще го усетиш.

09.03.07
19:06

...но и цепенето е индивидуално - аз се цепех до 17 години, от тогава до сега нямам нито една стрия!

09.03.07
23:43

Никога през живота си не съм се цепил!! :) макар че в 9-10кл качих 12кг за 2-3мес :) въпрос на ген, всяка кожа си е индивидуална а относно суперсериите е добре сам да прецениш пробвай една две седмици би трябвало сам да усетиш дали има разлика... наистина е строго индивидуално това със суперсериите... поне такива са миоте наблюдения, но зависи и от опита и стажа ако си новак в тоя спорт и от скоро се занимаваш суперсерии не е редно да правиш, просто няма да смогнеш

10.03.07
00:09

Абе да си кажем честно няма как едно 16 годишно хлапе, тежащо 110 кила да не се нацепи(такъв бе моя случаи преди години), пък да не говорим ако реши и суперсерии да прави...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1