Маса и релеф

12.03.07
16:51

абе ако правя примерно по 15 повторения с каквато тежест мога да вдигна дали ще е по добре от колкото само за маса и отделно за релеф

И масата и релефа се влияят повече от храната а не от упражненията.

12.03.07
21:49

незнам как тренираш , но ако тренираш както се полага ти през лятото ще тренираш за маса , а от жегата ще чистиш.Бъди сигурен в тово.

12.03.07
21:59

[quote author=“playgodg”]незнам как тренираш , но ако тренираш както се полага ти през лятото ще тренираш за маса , а от жегата ще чистиш.Бъди сигурен в тово.

Ако ще и на екватора да иде ако му е лоша диетата няма да изчисти нищо!

13.03.07
13:43

а тогава какъв е подхода за качване на маса и орелефяване едновременно? Звучи малко абсурдно поне според мен...

13.03.07
15:13

правилен хранителен режим

13.03.07
15:54

това можех да заключа и от отговора на YODA, опиши го!

13.03.07
16:12

няма какво да го описвам - оптимален прием на белтъчини, с въглехидратите да се внимава, ама какво да обяснявам, ни знам ръст, ни килограми. Като започнеш от храната, минеш през тренировъчната програма и добавките и стигнеш до гена на преадедите му  :lol:

16.03.11
10:47

казано от blizanko на 12.03.07, 16:51:

абе ако правя примерно по 15 повторения с каквато тежест мога да вдигна дали ще е по добре от колкото само за маса и отделно за релеф

Така аз съм момче на 16 години 184 съм висок тежа 57 килограма тренирам от 3 години лека атлетика спинтиьор съм искам да заякна малко чудя се вече какво да правя имам стърчащи кокали на раметене а това на мен ваобще не ми харесва даите някои савет протеин или и аз незнам ?? даите ПЛС

16.03.11
11:49

че за к’во ти е да чистиш бре ти си кожа и кокали качвай смело килата ако смяташ успоредно и на фитнес да ходиш и на лека атлетика тряя да се сцепваш от ядене !!!!!!! за да стане нещо и то пак ще е трудно така че направи си сметка какво ще правиш и ако правиш и 2те яж поне 10-11 пъти на ден т’ва значи през час

16.03.11
15:15

Темата е доста стара.. пича сигорно е станал вече 100кг. мускули !

16.03.11
19:54

хахахахх не знам аз не бях забелязал че е стара :) и за това така сам написал :)

16.03.11
20:20

По добре късно, от колкото никога :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1