Какъв съм аз извън залата?

Темата е заключена.
Прескочи до:

казано от Димитър Михайлов на 01.04.07, 02:55:

Здравейте,

защо да не направим първата тема в този раздел на форума “проучвателна”? Напишете с какво се занимавате извън фитнеса и как тренировките помагат за Вашето по-добро ежедневие? Припомнете си заглавието на раздела - не се коментира как тренираме, а какво правим, когато НЕ тренираме. :)

Накратко:
Семейство, сина ми, работа, хубава книга... макар наскоро да не ми остава време... в това може да се обобщи деня ми.
Какво правя... използвам всяко свободно време за семейството си. Опитвам се да намирам време за излизане извън града, сред природата... рещи с хора.... работя в пром.зона на града.
Всичко, което може да допринесе за разтоварване... психическо!

02.06.08
15:46

Ами хайде и аз да се включа.От доста години работя като дилър в една финансова къща.Това ми е професията.А иначе тая година смятам (по-добре късно отколкото никога) най-накрая да си завърша висшето а то е доста различно -хореография.Малко ми пречи натрупаната маса от бодибилдинга,но ще трябва да се разделя с голяма част от мускулите си и да си завърша образованието.Очаквам и дете и нещата стават доста....интересни.Това е и причината доста рядко да се мяркам из форума.Нямам влечение по дискотеките,въпреки че съм(или бях) професионален танцьор,но там отдавна не се танцува...Трябва за 1 месец да сваля 15-20 кг,а съм контузен.Скъсан бедрен мускул и скъсани влакна на лявата гърда.Изпитът ми е на 6 август.В общи линии се боря здравата и нямам много време за удоволствия.

03.06.08
13:29

казано от МИЛЕ на 02.06.08, 15:46:

...Трябва за 1 месец да сваля 15-20 кг,а съм контузен.Скъсан бедрен мускул и скъсани влакна на лявата гърда.Изпитът ми е на 6 август.В общи линии се боря здравата и нямам много време за удоволствия.

Много, много, много амбициозно и предполагам няма да е лесно ... все пак е възможно! Така, че УСПЕХ!

Не си спомням да съм писал по тази тема, но и да съм писал вече няма да е актуално.По образование съм силнотоков ел.инженер.По професия съм проектант на външни ел. захранвания в една от най лошите фирми в БГ.Отделно вече седма година съм студент.Тренировките ме разтоварват от огромния стрес който често отнасям и ме карат да се чувствам себе си.

25.06.08
14:27

Първо, че не тренирам в зала, а на тавана - предпочитам да разполагам със собствени железа.
18 навършвам скоро, ученик съм, лятото бачкам вече 4та година.
Музика - предимно хардкор, но все по-често според настроението.Свиря на барабани понякога, уча, мисля до година да кандидатствам с биология и химия, чета научна(и не толкова научна) фантастика, рисувам графики от както се помня.
Прекомерен веселяк съм понякога което ме докарва до конфликти с непознати, обичам разходки с приятели и красиви момичета,
тренирал съм 3 години джу-джицу и имам 5 медала от национални първенства.Обичам вечерните кросове, но ги практикувам рядко:) Никога не съм пушил, нито съм пил особено, но от 2 години алкохола и кофеина са неща които НЕ употребявам за нищо и никога.

25.06.08
16:58

На 20 съм и обикалям яко заведенията нощем :) иначе съм студент в НБУ миналата година бях в СУ ама не ми харесваше специалността и се преместих ;)

26.06.08
17:23

музикант и непрофесионален цирков артист. Организирам фестивали с електронна музика и правя партита по клубове, миксирам и един ден се надявам да правя собствена музика, иначе обичам много да скречирам на грамофони. По диплома съм спортен журналист, но не съм напаравил нищо за своята кариера. ха. Сега завършвам магистратура в СУ , Журналистика.

Мнението беше редактирано от ognem на 26.06.08 18:02.

29.06.08
10:55

Здравейте и от мен.Аз съм неопитен,прохождащ,напълно некомпетентен, но много ентусиазиран фитнес-маняк от тия дето не трябва да бъдат пускани в залите.Бивш вечно гладен дебелак съм.Иначе съм студент четвърта година “Статистика и иконометия’’ в УНСС.Обичам джаз,книги и английския футбол.Никога не съм пушил,но обожавам да излизам с приятели и там ‘’леко’’ злоупотребявам с алкохола(след,което полумъртъв развивам теории на тема ‘’ползата от здравословният начин на живот’‘).А и да не забравя да ви кажа че имам най-красивата приятелка ,което е странно за такъв задръстен очилатко,ама не и казвайте...

29.06.08
22:19

миии аз съм като онези големите динозаври с малките мозъчета добродушни но големи и никои не ги закача  :coolmad:  общо взето съм човек който може да гризе пилешко бутче в кафето от много малко неша ми пука напоследък та да се съобразвам с дреболии. а и да се похваля сега се уча да не не бъда избухлив и да се контролирам все пак одартяваме.....човек мислим да ставам :P :lol:

DE

19.08.08
11:22

Уча икономика във Финансово-стопанската гимназия.. ежедневието ми се върти около приятели, холд ем покер, еврофутбол, петък и събота са тежки вечери... работя като барман от година и 2-3 месеца..това е общо взето..

24.08.08
13:59

Освен тренировките във фитнеса, които така или иначе не заемат особено много време от ежедневието ми (4 пъти седмично по 1 час) - работя. Дълги смени, но 3 или 4 дни в седмицата. Следвам мрежови технологии на английски - за това отделям доста време, но отделно свиря на барабани (с приятели дрънкаме в група). Гледам да пътувам извън България като имам възможност. Виждам се с приятели, ходя по планини. Доста време вися пред компютъра (това ми е работата). Разстоянието Пловдив - София го нямам за нищо. Всяка седмица (понякога по два пъти) пътувам. Ходя много често на концерти. Чета доста литература за Африка, планувам разни пътешествия и така. Дрехи си пазарувам по интернет - магазините са ми много досадна част. :) Не пия и не пуша, гледам си вегетарианството.

27.10.08
20:55

Дебил.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 03.11.09 08:50.

donscot

07.12.08
22:26

Интереси към колата,жената,работата...но всичко това се завърта пак около фитнеса(продавам спортни стоки);)

DO

08.12.08
00:02

Хм, на 24 години съм. Пуша, пия. Сама съм и се “хармонизирам”. В момента точно не работя, но почвам да си търся работа пак, че ..свършват. Общо взето няма много интересно, което да кажа. Когато работя от работа вкъщи, а сега от работа на залата, от залата - вкъщи. Релакс, музика, нет, филм и така. Ако има интимен - с него е остатъка време също. Тук-там да изляза с някой (бивш колега, бившия ми шеф, приятел/ка) навън да пийнем, приказка и така. На дискотеки изключително рядко е да отида - например от две-три години не съм ходила. Ако ще е място с по-висока музика - плажно барче или открито диско. Засега, докато не дойде лятото и докато не осъществя това, което съм замислела, излизанията са рядкост вечер. Обичам да пътувам и ми се иска малко лев да отделя за една екскурзия навън, че не съм излизала от няколко години, а понякога изпитвам наистина нужда да подишам малко. Обичам да рисувам понякога - предимно портрети на хора (познати, известни или просто някаква снимка на някого, ако ми хареса), ако ме осея музата. Е, ми, общо взето няма интересно, но поне сега ми е спокойно и добре така, а това исках. Другото предстои, а другото е по-хубавото ;).

Мнението беше редактирано от DO на 08.12.08 10:26.

30.01.09
12:38

казано от tonina на 13.05.07, 17:21:

На 21 год. съм, студентка в СУ, работя като давам кредити :), живея по график лекции - работа- зала- лекции - работа - зала -работа- зала........рядко гледам да разпусна с приятели по заведенията, защото преди обожавах да танцувам и още не съм се излекувала от това! Но за сега фитнеса е единственото ми разнообразие, начин да се отпусна! а покрай приятното и полезно! :)

..


банкерче го раздаваш :) Да не сме в една банка :)

BusyMan

30.01.09
12:39

Аз съм висок,красив,строен.Всички момичета си падат по мен,гейовете също.Притежавам остър ум и неустоим чар.Сега отивам да си напиша и постиженията. ;)

30.01.09
15:31

Аз съм ученик в СОУ “Хр. Ботев” - гр. Девин. До лятото на 2008г. не знаех какво е фитнес тренировка. Бях влизал само 2 пъти във фитнес зала, за да помагам на един приятел. Но реших да направя нещо за отпуснатото ми тяло. Всъщност тялото ми почти никога не е било отпуснато, от както се помня съм спортувал! Футбол, волейбол, баскетбол, лятото не е минавала седмица, без да отида да поплувам в някой басейн или в реката(чиста е, спокойно). Като дечурлига по цял ден не сме се прибирали, играли сме футбол и още се учудвам как не ни е писвало... Но през последните 2-3 години започнах да “самоизучавам” програмни езици, интернет скриптове и подобни компютърни щуротии, защото честно казано ми се отдават доста. Та от там усетих, че вече не съм във формата, която искам да съм. И започнах да посещавам фитнес залата. Толкова ми хареса, че през деня, докато съм на училище си мисля как след даскало ще разпусна в залата. Стана ми хоби и почти не изпускам тренировка. За тези няколко месеца постигнах огромни резултати. Без фитнес инструктор, без диетолог, без някой, който да ме наглежда... Всичко дължа на този сайт(и на още 2-3) и на вас, съфорумците! Благодаря ви изключително много и пожелавам на всички ви много здраве и големи успехи в бодибилдинга! ;)

MA

10.02.09
13:21

Какъв съм, из вън залата съм човек който мисли за нея и те така ;)

15.03.09
22:39

Гледам си семейството, работя като архитект, срещам се с приятели, пътувам ... Напоследък пия само двойно препечен, домашен дестилат от грозде или сливи, и качествени червени вина.

Тренировките, освен че ме карат да се чувствам добре физически и психически, ми помагат да компенсирам последиците от 12 години на тежка умствена дейност, и морален и физически разгул...

А и жената почна да забелязва разликата!  ;-P

Мнението беше редактирано от biggggy на 15.03.09 22:43.

тази година завършвам 5та езикова гимназия, град Варна, и съм се насочил към икономическия университет в града, специалност международни икономически отношения, и затова уча здраво :)

Мнението беше редактирано от Антон Соколов на 19.03.09 09:14.

19.03.09
15:06

28 години, държавен експерт  на Агенция “Пътна Инфраструктура”.
Брат Ви по железа, също здраво крос-фит и когато падне адреналина-скално катерене...:))), до преди година редовен участник на републикански по лека атлетика(че май и на балканиада съм ходил).
пороци колкото искаш..:)))....най-голяма слабост : събота вечер - много ми се отдaва пиенето на Jim Beam:))))

21.03.09
14:18

от град добрич съм сега не тренирам само почивка белот и навлизам в покера :)

Ученик съм след някоя друга годинка ще завърша средно както се вижда в профила далеч от България,обичам много родината си имам роднини имам хора които обичам ужасно много,но...там не е особенно добро място за живот.Освен учене гледам и да направя някой час работа парата никога не е излишна,обичам да играя шах и ходя насам натам по турнири,музика,жени (най-вече лятно време като съм си в България...,че тукашните не са ми симпатични особенно),а залата е основното ми място за разпускане и е хубаво да има такова място :)))

25.03.09
20:18

у4а,кефя се на партита,страст ми е да ходя по пе6тери и да се катеря по скали и разбирасе не на последно място F

28.03.09
11:25

побойник

eraziel

28.03.09
15:34

:)))))))))))

Мнението беше редактирано от eraziel на 08.04.09 15:07.

На 21 години,студент в СУ.В момента не работя(лятото няма измъкване),защото това Право ми взима живота и три големи тухли мене само чакат.Вече ходя по 4 пъти в седмицата до залата и тренировка не пропускам.Обичам да излизам с приятели,нощния живот също не съм го оставил въпреки че ограничих алкохола драстично.Не съм агресивен (бягам бързо :) ) ,много държа на приятелството,напоследък съм леко разгонен (ще да е от пролетта) и съм маниак на тема тенис. :) :) :)

21.04.09
19:37

15 год. Петър се казвам, уча, фитнес и през другото време ми е на Скайпа с приятелите ми от БГ които много ми липсват си пишя/говоря и композирам музика. Тренирах футбол до преди 2 месеца но спрях поради неразбирателство с хората. Фитнеса го почнах серйозно преди 3 месеца и тнт..

02.06.09
10:41

На 34 съм. Бебешкия пуберитет на едното ми дете, и тийнеджърския на другото изцяло ми уплътняват времето извън фитнеса. Работя собствен бизнес, който  ми доставя невероятно удоволствие. Когато мога, се записвам на трекинги, или използвам риболовните походи на съпруга си, за да прекарвам повече време по поляните.

03.10.09
18:59

Авиодиспечер на “Летище София”.

Питбула

03.10.09
19:02

Ученик, интересувам се от компютри и фитнес :)

03.10.09
19:46

Казвам се Мария.
Извън залата съм човек на двете крайности - или голяма дивачка или супер мълчалива.
Работя в транспортна фирма, занимавам се с международен транспорт.
Имам син. Научих до всяка вечер да яде по 2 яйца с кашкавал или сирене. Значи съм и добра майка  :) .

Мнението беше редактирано от maria на 03.10.09 19:49.

Аз съм готин човек с просташко чувство за хумор! Хората не ме обичат особено заради гадния ми смях и неуместни шеги, но се радвам на вниманието на приятелите си.Не обичам да се раздавам по форумите.Малцина са щастливците доближили се до моята същност.Обичам да се смея и то много.Правя го всяка сутрин/обед/вечер и между храненията!Благодаря за вниманието !

03.10.09
21:24

Грозен, тъп и дебел като начало + всичко лошо.
Възпитан мъж с тънко чувство за хумор, обсебен от някои идеи на новото време.Човек, гледащ и учещ се от миналото с ясната представа, че не всичко старо е за изхвърляне.Меломан!Работлив!

03.11.09
05:10

Извън залата съм уравновесен човек с много просташко и дебелашко чувство за хумор. Не пия, не пуша и не съм фен на наркотиците(меко казано).
Обичам бойните изкуства, както да тренирам, така и да гледам. Не харесвам футбол. Също така обичам много да цикля над колата. Слушам Metal и Hard Rock.

29.11.09
19:13

Щастлив човек съм аз. Уча икономика, не знам защо. Просто това се записах и ме приеха. Ама пък и работя, та да е по-интересно. Спрях алкохола. Обичам да чета, да спортувам и също така се занимавам непрофесионално с музика от вече почти 6 години. :) Оп, на 15 съм, щях да го изпусна.

Живея във Варна и извън залата обичам да ходя да ритам , да пия кафенца с приятели, да ходя по кръчмички и дискотеки.Преди се занимавах доста с компютри, но осъзнах че имат повече вреда, отколкото полза и затова престанах да прекарвам много време пред тях.Приятелите ми казват, че съм изключително забавен имога да разсмея всеки, па като пийна нямам равен. : )

21.01.10
18:11

казано от Cheresharche на 03.10.09, 21:24:

Грозен, тъп и дебел като начало + всичко лошо.
Възпитан мъж с тънко чувство за хумор, обсебен от някои идеи на новото време.Човек, гледащ и учещ се от миналото с ясната представа, че не всичко старо е за изхвърляне.Меломан!Работлив!

Интересно. Дова е добро описание за и мен. :)

21.01.10
18:56

30 год. Работа, семейство и пак от начало. Тук там лов и тренировка. С една дума еднообразие!

17.02.10
18:17

Като махнем фитнеса остава само ученето.в което за жалост не се справям добре.Естествено и булки да има е важно :).За ко тренирам мнго ясно,че за тях.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1