07.11.04
21:06
Значи искам да тренирам вкъщи рано ми е за фитнес зала имам 1 гира 7 кг и 2 гири 10 кг едната и въже за скачане ако може да ми напишете всички упражнения които мога да правя благодаря
а и дали тези гири 10 кг ще са ми много щото не съм много едър 1.63 53 кг
според мен ще са ти много,ше ти е нужно време за да свикнеш,ама иначе можеш да праиш някои упражнения за бицепс,трицепс,рамо и отчасти гърди.,като цяло не очакваи че с 10 кг ще имаш голям успех,но поне малко ще заякнеш и после ще можеш да си почнеш спокойно залата.
Благодаря за отговора ще тренирам вкъщи и по-нататак ще почна и в зала да се надявам че до тогава ще сам поне 1.70 ако може само да ми кажете нещо като програма с кви опражнения мога да правя
няма смисъл аз да ти ги изброявам, в саита ги има всички,чети от там.Успех :wink:
Здравей, ами моят съвет е такъв: щом тъй и тъй мислиш да ставаш билдър (мноо яка дума :D ), вземи отдели малко време да прочетеш и (донякъде) разбереш какви са основните упражнения и как се правят.
След това с избери няколко, които можеш да “модерираш” за у вас и действай. Освен, че ще си изпробвал някое и друго упражнение и доста ще си понаучил.
Успехи!!! :)
14.12.04
20:08
братле немаш ли време да хоиш на фитнес :) с тия гирички раотите които межеш да праиш ше ти помогнат да заздравееш физиката си обаче за нещо повече според мене не можеш да мислиш :)
С тия уреди у дома няма смисъл да тренираш!Не мисля,че ти е рано да ходиш на зала и те съветвам да отидеш.Само трябва да бъдеш наясно какво искаш да постигнеш с това.Намери си някой,който да те посъветва как да тренираш.Този спорт може да бъде опасен.Ако все пак не желаеш да посещаваш зала,прави упражнения със собствената си тежест(кофички,набирания,лицеви опори,коремни преси и т.н.)