Начинаещ съм !

GE

03.04.07
20:23

Здравейте на всички.Интересувам се дали някой може да ми обясни,и да ми каже добра домашна програма.Имам една щанга до 60 килограма мога да слагам на нея,също така и два дъмбела до 15 килограма мога да им сложа.Начинаещ съм и искам да направя и оформя хубаво тяло ! Ако някой може да ми даде хубава програма ще съм му много благодарен.Няма кой да ми помогне и си помислих че вие сте точните хора. МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО. Ако някой има нужда да се свърже с мен gen4o_13. И да знаете че сам на 14 ! Не ме изкарвайте голям :) АКо можете помогнете !

03.04.07
21:55

ами аз ти препоръчвам фитнес залата защото със щанга и дъмбели само няма как да направиш хубаво тяло :) а иначе потърси в саита програма за начинаещи ;)

04.04.07
11:50

А преди да мислиш за тренировки, те съветвам да се подготвиш теоретично. Сядай и чети Хранене и Тренировки в главния сайт.

Успех

04.04.07
16:55

...и докато четеш предложените от tpd секции, можеш да започнеш да правиш с дъмбелите раменете си - раменни преси, разтваряне в страни, изнасяне напред, задно рамо, можеш да тласкаш за гърди, трапеца можеш да го раздвижиш, бицепсови сгъвания (хамър сгъване, концентрично), трицепс - кик-бек + зад глава, можеш да гребеш с дъмбела за гръб. Със щангата - пак бицепс, трицепс, чукчета за гръб, трапец, рамо... и след известно време газ към залата  ;-P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1