несъразмерни гърди

03.04.07
22:35

помогнете! започнах да тренирам вкъщи и резултатите за сега са добри но имам един проблем : долната част на гърдите ми е по-развита от горната+ 8-/  та искам да ви питам за някакви упражнения които да ми помогнат да развия горната част  :) мерси мн предварително

казано от seth на 03.04.07, 22:35:

помогнете! започнах да тренирам вкъщи и резултатите за сега са добри но имам един проблем : долната част на гърдите ми е по-развита от горната+ 8-/  та искам да ви питам за някакви упражнения които да ми помогнат да развия горната част  :) мерси мн предварително

То хубаво вкъщи ама тежести имаш ли? Ако не - лицеви опори, но краката да са ти на нещо по - високо. Таборетка или нещо такова щом тренираш вкъщи.

GE

04.04.07
06:44

казано от Jorku на 03.04.07, 22:48:

казано от seth на 03.04.07, 22:35:

Да те питам от колко време тренираш вкъщи ?

04.04.07
08:53

ами от два месеца и малко разликата сега не е мн голяма но ако продалжа така скоро вече ще се забеблязва

04.04.07
15:11

Мда...ще стане на “женска цица”.Пробвай с лицевите под наклон, както ти казаха по-горе.Упех!

04.04.07
16:48

Следвай горните съвети, а аз ти препоръчвам да сменяш разстоянието между ръцете - по-широко, по-тясно така ще ангажираш повече мускули.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 04.04.07 19:36.

04.04.07
19:28

ок мерси мн :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1