03.04.07
22:35
помогнете! започнах да тренирам вкъщи и резултатите за сега са добри но имам един проблем : долната част на гърдите ми е по-развита от горната+ 8-/ та искам да ви питам за някакви упражнения които да ми помогнат да развия горната част :) мерси мн предварително
03.04.07
22:48
казано от seth на 03.04.07, 22:35:
помогнете! започнах да тренирам вкъщи и резултатите за сега са добри но имам един проблем : долната част на гърдите ми е по-развита от горната+ 8-/ та искам да ви питам за някакви упражнения които да ми помогнат да развия горната част :) мерси мн предварително
То хубаво вкъщи ама тежести имаш ли? Ако не - лицеви опори, но краката да са ти на нещо по - високо. Таборетка или нещо такова щом тренираш вкъщи.
04.04.07
06:44
казано от Jorku на 03.04.07, 22:48:
казано от seth на 03.04.07, 22:35:
Да те питам от колко време тренираш вкъщи ?
ами от два месеца и малко разликата сега не е мн голяма но ако продалжа така скоро вече ще се забеблязва
Мда...ще стане на “женска цица”.Пробвай с лицевите под наклон, както ти казаха по-горе.Упех!
Следвай горните съвети, а аз ти препоръчвам да сменяш разстоянието между ръцете - по-широко, по-тясно така ще ангажираш повече мускули.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 04.04.07 19:36.