аиде Христос Воскресе :) да сме живи здрави ..... честит имен ден на всички именици да се почувстват поздравени :) :P , а до колкото жените мисла , че наи-важното в една връска е доверието и до колко сте честни с половинката си . До качествата мога да кажа , че като се влюбиш няма да гледаш размерите и т.н :) ще я обичаш такава каквато е :) ако съм в грешка ме поправете но според мене е точно така . :P
08.04.07
13:10
казано от MyPa TpuO на 08.04.07, 11:53:
И то е, че бях цитирала друг форумец, ама ти нещо се почувства засегнат ;-) Иначе съм съгласна с това, което беше написал ‘по-нагоре’.
А имам едно малко по-странично питане - това 8507 от ника ти - набор и месец на раждане ли е? Чисто любопитство ;)
@locvs - с 1 по-малко, ама да е по-малко, тюююХ :P
Христос Воскресе, момчета :) Много щастие и любов ви пожелавам :)
Не, не съм се засегнал, просто не е хубаво да се обобщава и да се поставят всички под общ знаменател :)
За 8507 правилно си познала - Рак на 21 години съм :-)
Воистина Воскресе! Благодаря за пожеланията, да ти се връщат тройно :)
08.04.07
13:30
off:/ EMZO май нещо не ми получаваш лс-тата... :|
Аз понеже съм рус със сини очи и съм бял като снежинка :), харесвам момичета с дългу, черни, къдрави коси, и тен и да не са високи, и разбира се не на последно място вътрешна красота.
Както и друг път съм споменавам, темата е доста бозеста, така че не виждам причина да не се включа. :)
Харесвам жени, които искат смислени неща в живота си и се стремят да ги постигат.
Няма физически идеална. Примерно и най-голямата красавица ще ме отврати, ако се държи като курва, или в другата крайност ако прави фосони.
Мнението беше редактирано от tpd на 09.04.07 09:51.
казано от BilLaBONG на 06.04.07, 22:18:
Нека дадем оценка какви жени ни харесват наи-много .
Пример -
Цвят
Размери
Очи
и т.н
За мене....виж ми подписа :-)
харесвам хубави жени.не ги избирам по цвят на косата, защото е най-променливото нещо в една жена - въпрос на малко пари и малко време
10.04.07
18:42
хубаво тяло и излъчване
10.04.07
20:08
За съжаление съм забелязал едно гадно уравнение
разум + красота = const (const приема цели стойности в зависимост от системата на оценяване,в случая 10)
:D :D
п.с.
който го интересува мога да му покажа как се смята
11.04.07
07:04
казано от introducer на 10.04.07, 20:08:
разум + красота = const (const приема цели стойности в зависимост от системата на оценяване,в случая 10)
п.с.
Аз не го разбрах това уравнение... с математиките съм много зле ;)
11.04.07
07:37
аз харесвам симпатични момичета без оглед на цвят на коса размер на гръдна обиколка и т.н.
11.04.07
11:27
казано от Vladimir8507 на 11.04.07, 07:04:
п.с.
който го интересува мога да му покажа как се смятаАз не го разбрах това уравнение... с математиките съм много зле ;)
Има в предвид едното за сметка на другото. Не може и красива и умна,едното за сметка на другото.Тва е формулата.
11.04.07
14:18
Пример правя :lol:
Виждам много здрава пичка ; давам й 7.8 по десетобалната система;
ако не я познавам или я познавам ,но повърхностно разума e x
десетобалната система е 10 ,const=10
7.8( красотата) + х (разум) винаги равно на 10
10 - 7.8 = х
кадърността е 2.2 за съжаление :lol:
п.с.
Обмислям кой вариант а)7 красота към 3 или б) 5:5 ...е по-добър? или за най-добре 9:1 ;-P
п.с.2
Всяко правило си има изключения ,в момента го търся :lol:
Аз имам друга формула , може да ви се стори глупаво но на мен ми върши работа за съпоставяне . Ето я :
5 критерий за които се дават точки - макс-2/ мин-0
лице/дупе/крака/гърди/характер Точките се събират и се получава цифра = 10 . Хубавото е че може да съпоставиш 2 момичета по твоя преценка (според 1 приятел едно момиче може да е 8 според мен може да е 8.5 ) .
11.04.07
14:34
Много добра система,почти гениална,само че за по-лесно може всяка графа да не е от 0/2 а да е 0/5 или за най-точно 0/10 и макса да е 50.
Тогава според твоя приятел може да съществува поне 40ка.
Но и аз съм привърженик на тезата ,че момиче 10/10 няма.
п.с
На ся почвам да ги смятам по твоя калкулатор едни мърди тука :D
аз съм влюбен в жена си.
тя е умна,интелегентна и красива.
ходил съм с много момичета,включително и
чужденки,но човек рано или късно намира това
което търси,точния човек. :-)
11.04.07
19:19
Браво момчета, много се забавлявах с тия системи :) Мисля да ги приложа в действие :)
11.04.07
22:18
колега ... влюбиш ли се нема системи, нема нищо .....
п.с.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Извинявам се за реакцията, но това е най-смешното и шаблонно изказване, което можеше да прочета..
Ако карам по твоята логика - в увеличаване на големината на мускулите би следвало да намалява доста активно количеството на мозъчните гънки. Нали трябва да има баланс в природата :lol: :lol: :lol: :lol:
Пък и на света съществуват доста тъпи и грозни жени, доста кльощави и тъпи мъже, доста интелигентни и красиви жени, доста умни и мускулести мъже ;) За моя радост познавам по доста примери от всички изброени ;)
Хората сме прекалено различни, за да ги класифицираш по този начин. :) Няма константни величини. Особено в привличането :)
14.04.07
15:32
Хах...ми до някъде е право момчето.То едното е за сметка на другото..много ми е чудно къде да тия умни и много мускулести мъже че нещо не ги виждам^^
казано от InDaHEad на 14.04.07, 15:32:
Хах...ми до някъде е право момчето.То едното е за сметка на другото..много ми е чудно къде да тия умни и много мускулести мъже че нещо не ги виждам^^
Най-умното от мускулестите съм си го взела за мен ;) Другите не ме интересуват.
Всъщност.. Ти нещо против себе си и целия форум ли имаш - та нарече всички глупави? :lol:
Мнението беше редактирано от Грахче на 14.04.07 16:08.
16.04.07
19:49
Мура,ти си права...мислех да поправя уравнението ,ама не бях обърнал внимание ,а и нямаше голям интерес
правилното е така
разум + красота е ПО-МАЛКО или РАВНО на const
Така че може да имаме индивид красив 2 и умствен багаж 3. Аз м/у другото говорех за момичета,за мъжете не съм се замислял (може би щото не ме вълнуват). Лично аз не познавам много умно и много красиво момиче(казах че търся изключение в предните ми постове,ама не тая големи надежди). Има обаче един момент в който и кроталите започват да му харесват на човек,на това му се вика привикване.Зависи и от това до колко си загорял,дали имаш психически отклонения или си един смелчага,който е способен да открие нешлифован диамант (брее това последното отде ми дойде,днес щот класно по литература).
А иначе InDaHead си е в правото и той,аз също не се сещам за републикански с две висши :D
пък и ние във форума(предполагам с всички е така) никога не достигат до оптималната мускулатура към която се стремят,затова може да се приеме ,че умът ни е в повече за сметка на мускулите...оня девиз в НСА в действие :D :D :D базик си правя ;)
Мнението беше редактирано от introducer на 16.04.07 19:52.
казано от introducer на 16.04.07, 19:49:
Мура,ти си права...мислех да поправя уравнението ,ама не бях обърнал внимание ,а и нямаше голям интерес
правилното е така
разум + красота е ПО-МАЛКО или РАВНО на const
Така че може да имаме индивид красив 2 и умствен багаж 3. Аз м/у другото говорех за момичета,за мъжете не съм се замислял (може би щото не ме вълнуват). Лично аз не познавам много умно и много красиво момиче(казах че търся изключение в предните ми постове,ама не тая големи надежди). Има обаче един момент в който и кроталите започват да му харесват на човек,на това му се вика привикване.Зависи и от това до колко си загорял,дали имаш психически отклонения или си един смелчага,който е способен да открие нешлифован диамант (брее това последното отде ми дойде,днес щот класно по литература).А иначе InDaHead си е в правото и той,аз също не се сещам за републикански с две висши :D
пък и ние във форума(предполагам с всички е така) никога не достигат до оптималната мускулатура към която се стремят,затова може да се приеме ,че умът ни е в повече за сметка на мускулите...оня девиз в НСА в действие :D :D :D базик си правя ;)
Знаеш ли къде е грешката в уравнението ти ;)
Че всъщност действително има красиви+умни момичета, както и умни+мускулести мъже :) И да - може г-н Х да е толкова тъп, че да компенсира интелекта на г-н Y ;) Така вече уравнението е вярно ;) Както казахме в природата нищо не се губи. :) Може просто плюса на единия по погрешка да е отишъл при другия ;)
И не - не говорим за случаи, в които мъжа не е правил секс 1-2 годинки (примерно) ;) И всички му се виждат прекрасни. И не - не говорим за случаи, в които си изпил толкова, че дори крокодилите са симпатични :P
Абе какво ли говоря - явно просто не познаваш достатъчно мацки :) Или може би не можеш да ги оцениш ;)
17.04.07
17:31
Много почнахте да философствате нещо :-) Дайте да се върнем към същността на темата :P
казано от MyPa TpuO на 17.04.07, 09:58:
И не - не говорим за случаи, в които мъжа не е правил секс 1-2 годинки (примерно) ;) И всички му се виждат прекрасни.
Аз съм от тея.
17.04.07
19:53
казано от MyPa TpuO на 17.04.07, 09:58:
Знаеш ли къде е грешката в уравнението ти ;)
Че всъщност действително има красиви+умни момичета, както и умни+мускулести мъже :) И да - може г-н Х да е толкова тъп, че да компенсира интелекта на г-н Y ;) Така вече уравнението е вярно ;) Както казахме в природата нищо не се губи. :) Може просто плюса на единия по погрешка да е отишъл при другия ;)И не - не говорим за случаи, в които мъжа не е правил секс 1-2 годинки (примерно) ;) И всички му се виждат прекрасни. И не - не говорим за случаи, в които си изпил толкова, че дори крокодилите са симпатични :P
Абе какво ли говоря - явно просто не познаваш достатъчно мацки :) Или може би не можеш да ги оцениш ;)
Тук мога да спомена две неща
Според една теза интелектът на земята е постоянна величина,а населението расте - сама се досещаш за какво говоря.
И второто е,че познавам много пички,които за съжаление не може да ги похвалим с друго освен пищни форми.Мои приятели,братовчедите ми,прителите на братчедите и братчедите на братчедите,съученици-бивши,настоящи всякакви -един не е казал че има такова утопично същество.Несъмено искам да опроверга всичко ,но май губя надежда и все по-често си припомням думите на един мой дядо още като бях 4-5 годишен “А ти ,мойто момче,каква искаш умна или красива ,щото хляба не е мек от двете страни” no comment
Оу шит,дано да не е прав.
Но и ти си права за нещо -може би не съм оценил душевната красота у хората.Смятам дори че си прекалено права.
Мнението беше редактирано от introducer на 17.04.07 19:55.
Тук мога да спомена две неща
Според една теза интелектът на земята е постоянна величина,а населението расте - сама се досещаш за какво говоря.
И второто е,че познавам много пички,които за съжаление не може да ги похвалим с друго освен пищни форми.Мои приятели,братовчедите ми,прителите на братчедите и братчедите на братчедите,съученици-бивши,настоящи всякакви -един не е казал че има такова утопично същество.Несъмено искам да опроверга всичко ,но май губя надежда и все по-често си припомням думите на един мой дядо още като бях 4-5 годишен “А ти ,мойто момче,каква искаш умна или красива ,щото хляба не е мек от двете страни” no comment
Оу шит,дано да не е прав.Но и ти си права за нещо -може би не съм оценил душевната красота у хората.Смятам дори че си прекалено права.
И може би е време да посмениш средата :)
Никой не отрича, че визуалното е първото, което се забелязва в един човек. И да - в много случаи това може да ‘развали’ човека (респ. жената), като той започне да залага само и единствено на това. НО - когато започнеш да общуваш с някой по-задълбочено, тогава разбираш и какъв е неговият вътрешен свят :) Между другото - форумите в голяма степен могат да ти дадат поглед над този свят. :) Защото първо виждаш духовното, а чак след това и визуалното.
Малко разсъждения по въпроса..
Пък и с тия ви заключения ме наричате тъпа или грозна ;-P
Мнението беше редактирано от Грахче на 18.04.07 08:45.
18.04.07
19:11
Абе стана много сложно..определено не мога да изкарам някого който не познавам за тъп и грозен;в същото време това е твоята субективна преценка- че си културно и интелигентно момиче(аз мисля и че е така по постовете ти).Не мисля че форумите са нещо което може да помогне в засегнатия проблем,по-скоро тук се обменя информация и знания.
Смятам, че се уточнихме.
п.с.
С моите заключения не съм искал никого да нарека тъп или грозен ;]
18.04.07
19:40
казано от introducer на 17.04.07, 19:53:
Tук мога да спомена две неща
Много далеч си от истината с това изказване. Как може нещо като интелекта да бъде постоянна величина. За постоянна величина става въпрос като кажем, че България е 111 006 кв. км. Пък и напротив - с всяко изминало десетилетие средата, в която живеем става все по-комплицирана и динамична. Преди 50 години животът е минавал така : ставаш,закусваш, работиш на нивата, вечеряш, спиш. Днес, с развитието на технологиите (и не само тях) се сблъскваме с много нови и най-разнообразни неща, към които ние се адаптираме като съответно увеличаваме умствения си потенциал. Примерно до преди 12 години никой не беше чувал за джи ес ем (говоря +-3 години),днес, 2007, 99/100 души използват мобилен телефон и то какъв - с всякакви гъзарии. Интернетът е друг пример - децата в 4ти клас вече почват да се учат как да се възползват от него. И такива примери много..
20.04.07
11:42
Маняк,това беше шега ве-от законите на Мърфи..ти много на сериозно взе работите :D
Винаги съм харесвал момичета с тъмночерна коса и сини очи, но сега съм си намерил с кестенява коса и сини очи и съм много доволен :)
25.04.07
17:31
казано от freak? на 25.04.07, 08:32:
Винаги съм харесвал момичета с тъмночерна коса и сини очи, но сега съм си намерил с кестенява коса и сини очи и съм много доволен :)
Има ли светлочерна?
26.04.07
11:37
казано от topDevil на 26.04.07, 09:34:
Само аз ли познавам красиви и умни момичета ?
Ааа не си само ти аз в къщи си имам такава :-)
Някой беше казал “Харесвам всички жени, но спя само с хубавите” - това в кръга на шегата, но аз лично смятам, че една жена освен красива външност, излъчване трябва да притежава и интелект. Писнало ми е от красавици кухи като родопски гайди. Сега вярно, че някой може да каже “Еми ти шах ли ще играеш с нея”, но винаги съм си мислел, че разговор с жена може да бъде повече от приятен.
п.п. Според мен най-красивите и умни жени са Българките.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 26.04.07 11:42.
Бре, бре какво разговорче сте си спретнали :-)
Личи че сте момчета без комплекси, за това дайте да кажа и аз нещо..Според мен трябва да се уточним какво означава “красив/красива” или “грозен/грозна”...
Да ви кажа честно за мен “красивия” мъж ако е глупав, груб, повърхностен и т.н. започва яко да ми “грознee”.... в един момент дори започвам да му забелязвам физическите дефекти..примерно красив, красив ама нещо ушите му са щръкнали...Общо взето ми става безинтересен и в никакаъв случай не става за леглото. Честна дума, дори и да е Брад Пит.
А когато някой ни впечатли най-вече с личността си, с поведението си, ако е сипатичен, с всяка измината минута започваме да го намираме за все по-красив и по-привлекателен външно..
Така, искам да уточня че това важи ако човека е нормален външно, симпатичен и т.н. иначе няма как някой наистина грозен да го намериш за секси щото е забавен и добър ;-P .
И има много умни и привлекателни мъже! Има и доста умни и непривлекателни, но няма никога ( за мен поне) привлекателни и глупави.
А иначе, понеже аз съм светла, си падам по тъмни момчета, височки по възможност, със секси лица (най-важното), а какво е секси лице..трудно за обяснение..ще ви обяснявам ако ви е интересно по нататък :-)
Аз съм забелязал ,че умните и скромни момичета просто не се подържат, колкото останалите.Това е и причината да изглеждат не толкова атрактивно , ама ако се барнат ..... .Половината ми съученичка бяха така - предимно учеха без да си обръщат внимание на външния вид.Ето за какво говоря : http://www.vbox7.com/play:d05993db. По добре една жена да е естествено красива :coolhmm:
Поздрави
P.S. вече го оправих просто думичката “По” се е зареждала към линка:)
Мнението беше редактирано от VictuS на 01.05.07 20:13.
01.05.07
18:58
казано от VictuS на 30.04.07, 21:36:
Аз съм забелязал ,че умните и скромни момичета просто не се подържат, колкото останалите.Това е и причината да изглеждат не толкова атрактивно , ама ако се барнат ..... .Половината ми съученичка бяха така - предимно учеха без да си обръщат внимание на външния вид.Ето за какво говоря : http://www.vbox7.com/play:d05993db.По добре една жена да е естествено красива :coolhmm:
Поздрави
Клипчето не го отваря..
а за красивите момичета на HeadHunter ми хареса мнението