Помощ за изграждане на тренировъчна програма за маса ...

09.04.07
17:49

Здравейте, не съм писал отдавна но се върнах :)
След доста дълга борба с килата,от година и половина, мога да кажа спокойно ,че победих :) Сега съм 77кг при 178см (преди 104кг)
Това ми е последната седмица на НВД като искам да стигна до 76 кила засега ...От другата седмица почвам да ходя на фитнес но вече да качвам маса :)Но имам проблем ,че имам още малко излишни мазнини най-вече отзад и искам да ги досваля с тичане и затова съм решил да не правя крака във фитнеса за момента (можеби за около месец докато сваля излишното) ...Решил съм да правя 3 дневния слипт от сайта :

първи ден - гърди, рамо, трапец, корем
втори ден - почивка
трети ден - гръб, крака
четвърти ден - почивка
пети ден - бицепс, трицепс, корем
шести ден - почивка

Искам да питам дали така подредена програмта пак
ще е добра

първи ден - гърди, рамо, трапец
втори ден - 30мин тичане
трети ден - гръб, корем
четвърти ден - 30мин тичане
пети ден - бицепс, трицепс, корем
шести ден - 30мин тичане
седми ден - почивка :)

За сега няма да приемам хр.добавки можеби след месец съм решил да взема  - амино кисели,рибено масло,трибестан и евентуално креатин + засилен прием на мръвка и яйца (ВВД ако позволява работата)

Поздрави :)

Екстра е така. Обаче недей да минаваш на ВВД толкова бързо. Първо през балансиран режим.

10.04.07
15:35

мисля че пропускането на краката не ти е от полза, а  и опиши точно какви упражнения правиш

Мнението беше редактирано от space_monkey на 10.04.07 15:36.

10.04.07
16:55

Прави си крака - нищо не ти пречи бягането.
Бягай в нетренировъчните дни.
Поздравления за постигнатото!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1