Мнения за програма!!!

22.04.07
15:13

Хора кажете допада ли ви програмата?
понеделник:гръб и бицепс
вторник:гурди и трицепс
сряда:крака и прасец
четвъртък:рамо и трапец
на всеки мускол по 2-3 упражнения 3x10-15

Като подредба да. Но не можеш ли да сложиш някаква почивка между тренировъчните дни?

23.04.07
16:40

На мен лично не ми харесва да се комбинират гърди и трицепс,защо не ги направиш на гърди и бицепс,гръб и трицепс.
И ако можеш гледай да не ти се събират 4 дни под ред тренировки.

Мнението беше редактирано от Edimen на 23.04.07 16:40.

KL

23.04.07
22:18

За да не правя нова тема, ето мойта:
понеделник - гърди,бицепс,предмишница,корем
вторник - почивка
сряда -  гръб,трицепс,предмишница,корем
четвъртък -  почивка
петък - рамо,трапец,крака,корем

Коремът съм го сложил на три дена, защото ако правя само един път в седмицата, имам после мускулна треска. А пък и трябва да изгоря малко мазнини на корема, а ако почна и с тичане ще горя и по останалата част на тялото.. :(

Тази програма е като за начинаещ, защото от месеци не съм тренирал, освен набирания.

24.04.07
09:00

казано от Klimentii на 23.04.07, 22:18:

За да не правя нова тема, ето мойта:
понеделник - гърди,бицепс,предмишница,корем
вторник - почивка
сряда -  гръб,трицепс,предмишница,корем
четвъртък -  почивка
петък - рамо,трапец,крака,корем

Коремът съм го сложил на три дена, защото ако правя само един път в седмицата, имам после мускулна треска. А пък и трябва да изгоря малко мазнини на корема, а ако почна и с тичане ще горя и по останалата част на тялото.. :(

Тази програма е като за начинаещ, защото от месеци не съм тренирал, освен набирания.

Ами ти с коремни преси няма да изгориш мазнини по корема.Под мазното ще се натрупва мм.Мазното го махай с кардио.Програмата ти е екстра

Мнението беше редактирано от Ален Божинов на 24.04.07 09:00.

KL

24.04.07
21:08

Аз като правя по 205( :P ) коремни на тренировка ми се поти корема, е и челото де, но не искам да ми пречи кардиото, защото искам за момента да качвам много маса, а пък по-нататък ще правя и релеф с кардио, а иначе мерси за отзива.
Ако някои има препоръки към мойта програма, да казва. Ще съм му благодарен.
;-P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1