Вапрос!!!

24.04.07
21:30

Ако почна да тренирам за покачване на маса в смисал с по-големи кг и с по-малко повторения + кардо след
тренировка ще успея ли да изчистя мазнини???Като вземам л карнетин и правя някакво подобие на НВД

Ами да. Диета и кардио е точната комбинация за чистене на мазнини.

25.04.07
12:39

казано от viko на 24.04.07, 21:30:

Ако почна да тренирам за покачване на маса в смисал с по-големи кг и с по-малко повторения + кардо след
тренировка ще успея ли да изчистя мазнини???Като вземам л карнетин и правя някакво подобие на НВД

Задай си точно въпроса!

25.04.07
16:52

До сега сам тренирал с по-малки килограми и повече повторения с цел да орелефя талято си.Вапроса ми е дали ако дигна
кг и правя по-малко повторения, кардио  дали ще се орелефя?

казано от viko на 25.04.07, 16:52:

До сега сам тренирал с по-малки килограми и повече повторения с цел да орелефя талято си.Вапроса ми е дали ако дигна

Да, стига да ядеш качествено.

25.04.07
17:22

казано от viko на 25.04.07, 16:52:

ДА

25.04.07
17:57

Ако не взимаш, бих посъветвал да взимаш BCAA/глутамин за да предпазиш мускулната маса, защото тя неминуемо ще пада при топенето.

25.04.07
20:00

Аз не мисла да свалям много просто малко от корема. А мисла да почна да вземам аминокиселини, те как се пият?

25.04.07
21:12

Като си вземеш, прочети какво пише на етикета (3х3, 1х2, 2х2), защото има различни видове.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1