Сваляне на корема

26.04.07
16:37

Понеже идва лятото, а на море с шкембе не може та се чудех дали някой знае как се смъкват килограми около корема за по-кратко време. Само че да не е с тичане или каране на колело, защото в момента качвам маса по ръцете и гърдите и така т.н. Не искам чак плочки ама поне да не ми излиза над панталона.

26.04.07
17:39

Няма такъв вариант,мой човек.Ще трябва кардио и диета.С упражнения няма да го смукнеш.

Мнението беше редактирано от Ален Божинов на 26.04.07 17:40.

26.04.07
18:58

казано от alleN на 26.04.07, 17:39:

Няма такъв вариант,мой човек.Ще трябва кардио и диета.С упражнения няма да го смукнеш.

Е с яко търчане нема ли да смъкна ръце, крака и гърди въпреки че там имам качествена мускулна маса.

26.04.07
19:43

казано от Mite на 26.04.07, 18:58:

казано от alleN на 26.04.07, 17:39:

Е с яко търчане нема ли да смъкна ръце, крака и гърди въпреки че там имам качествена мускулна маса.

Значи това дали ще смъкнеш мускулна маса зависи изцяло от храненето ти...
Разбира се, че може без кардио, бих ти препоръчал РБР като за начало и след месец почни НВД...
Продължавай си с тренировките, но наблегни да са по-интензивни, с повече повторения, съответно което няма да ти позволи големи тежести...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1