Малко помощ за тренировка у дома :)

01.05.07
18:17

Здравейте! Имам нужда от малко помощ за тренировъчна програма в домашни условия.  Целта ми е до към края на лятото да тренирам у дома,а след това да започна зала...просто лятото ще работя и няма да имам време да ходя на фитнес пък и няма смисъл да започвам и да прекъсвам.Прочел съм от форума, а и от други и съм си избрал определени упражнения които имам възможност да правя в къщи. 18 години съм, 63кг, 182см. Разполагам със лежанка,крив лост,1 дъмбел. Искам от вас :) ако е възможно, да разделите упражненията на 2.. т.е. да се повтарят през ден.

1.предмишница-”Навивания на тежест”
2.бицепс-”Сгъване за бицепс с крив лост”
3.трицепс-”Екстензия, седнал за трицепс с крив лост”
4.гърди-1”Полуоувър”            2”Повдигане на лост от лежанка”
5.гръб-1”Хиперекстензия на лежанка”          2”Супермен”
6.трапец-1”Придърпване на щанга пред тялото(повдигане на раменете)”            2”Придърпване на щанга зад тялото(повдигане на ременете)”
7.рамо-1”Придърване на крив лост към брадата”          2”Повдигане на дъмбел в страни”

LO

04.05.07
09:20

Аз лично вкъщи имам един дъмбел-около 15 килограма и става за 2 ръце ( не знам как се нарича).За бицепс правя стандартните сгъвания с дъмбел.За гърди и трицепс са ми много полезни лицевите опори в различните положения.За гръб и крака - винаги можеш да му спретнеш едно бягане до най - близкото училище и да се понабираш там на лостовете.За корема най-доброто за мене са стандартните коремни преси.Аз това правя като не ходя на зала дано ти помогне:):)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1