оформяне

11.05.07
22:30

имам си хубава програма за маса ,ама гледам сега мноо малко съм оформен .Едър съм ама само толкова (леко оформени гърди и бицепс имам) какво ще ме посъветвате да правя за да се оформя повече и да си качвам добра маса .повече серии и повторения ли или нещо друго ?

AR

12.05.07
04:36

За съжаление двете неща едновременно не могат да бъдат постигнати.Затова си има период за маса и такъв за релеф.
За стягане и оформяне според мен трябва много движение.
При мене работи много добре следната проггама, ако искаш можеш да я опиташ,+малко кардио  когато можеш и необходимите ограничения в храненето:

Понеделник- гърди и бицепс

Вторник-гръб и трицепс

Сряда-крака и рамене

Четвъртък- гърди и бицепс

Петък-гръб и трицепс

Събота-крака и рамене

Всяка мускулна група се тренира два пъти за седмицата, така че тренировките трябва да са по-леки,с малки тежести и интензивни, за да не се преумориш.
Не казвам че това е перфектната програмка за тая цел но миналото лято за 1 месец просто се нацепих по тоя начин.
успех братле

Мнението беше редактирано от ArnoldPl на 12.05.07 04:37.

12.05.07
12:31

Прави кардио след тренировка или сутрин на гладно, понамали въглехидратите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1