бягането

17.11.04
00:41

искам да попитам дали е вярно  че като бягаме освен мазнини се горят и мускули? благодаря предварително за отговорите

17.11.04
11:49

Зависи  както от структурата, така и от времетраенето на бягането, а също и интензивността има значение. Не на последно място по значение е и хранителния режим. Най-точно би открил истината за себе си по експериментален път. Та конкретния отговор на въпроса би звучал така: Да, “горят” се и мускули, но не е задължително.

Поздрави! :)

17.11.04
12:10

Няма начин да не се сваля и мускул по време на аеробика и диета,въпроса е да е по-малко.За това не прекалявай с кардиото ако качваш бавно и сваляш бързо,Кардиото е мин.20 мин макс 30мин.Така се запазва повече мускул който си градил с толкова труд.Ако приемаш повече калории прави кардио някъде 3 часа седмично

18.11.04
10:27

Смятам, че (отново зависи от структурата, та говоря за себе си) при определени условия може да се свалят мазнини без мускул при аеробни натоварвания и диета. Освен това е много важно и абсолютното себепознаване. И началото е в написаните от Миле 20-30мин макс, с което съм 20хсъгласен.
Поздрави! :)

24.11.04
03:54

Аз преди като не знаех нищо за хранителните режими, като бягах (около 10-15 км) направих по-големи крака отколкото с клекове, а исках да свалям, което не е нормално за толкова дълга дисциплина. Затова наблягай на диетата и - НИКАКВО СЛАДКО за съжаление  :cry:

BA

14.12.04
20:03

еми да ти кажа тия работи със губенето на мускулна маса при бягането са нещо като мит :) абе в интерес на истината губи се обаче в незначителни “количества” :) обаче в сравнение с изгубените мазнини ще разбереш че си струва напълно  :wink:

X_

19.12.04
20:42

виж тичането е едно от най-хубавите упражнения и ако го правиш както трябва ще имаш напредък,даже ако си решил да качваш.Не се притеснявай няма да свалиш толкова мускули,колкото от излишното което имаш в повече....

MI

20.01.05
13:41

зависи.вси4ко е много относително!ще свалиш,тва е ясно!ще свалиш бая сланини, но ще свалиш и мускулна маса,неизбежно е!но разбира се,всичко е относително!ако имаш добра диета загубата на м.маса ще е минимална.

20.01.05
16:51

Аз бягам по 40 мин през ден и съм доволен от резултата но ако ги надвишиш със сигурност ще стопиш и мускул организма се нуждае от енергия и най лесната му е като разгради аминокиселини познайте от къде.....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1