Крака

31.05.07
15:53

Значи искам да отлсабна в бедрата и седалиштето.Имма вело аргометър в наз и мисля да си взимам Л-карнитин.Исках да попитам това ли е правилният начин.Имам още 1 въпрос.Един Мои приател ми каза че като тренирам Бедрата не е добре щото прави краката да изглеждат по голема.Благодаря ви :)

31.05.07
16:36

Маи няма да получа отговор :(

31.05.07
18:09

Еми щом искаш да отслабнеш в краката не ги прави.Велото и л карнитина надявам се знаеш как да ги съчетаеш.

01.06.07
08:43

казано от ivailo georgiev на 31.05.07, 15:53:

Значи искам да отлсабна в бедрата и седалиштето.Имма вело аргометър в наз и мисля да си взимам Л-карнитин.Исках да попитам това ли е правилният начин.Имам още 1 въпрос.Един Мои приател ми каза че като тренирам Бедрата не е добре щото прави краката да изглеждат по голема.Благодаря ви :)

Ами така както си го задал въпроса си, това е правилния начин...
А вторият ти въпрос не го разбрах...

01.06.07
08:53

Втория ми въпрос е вярно ли е че като тренираш бедрата това ти прави краката големи

01.06.07
08:55

А и можеш ли да ми предложиш някакъв Л-карнитин.Благодаря ти :)

01.06.07
08:57

Това дали краката ти ще станат големи, ако тренираш бедрата зависи от храненето и от начина на трениране...
Л-Карнитин на NOW-bg бих ти препоръчал...

01.06.07
08:59

А по какъв нячин тряя да тренирам зада не станат големи :)

Мнението беше редактирано от ivailo georgiev на 01.06.07 09:00.

01.06.07
12:41

Бедрено сгъване, бедрено разгъване, клякане с щанга, напади, калф-машина, повдигане на пръсти с щанга.

01.06.07
13:05

Всъщност ти имаш ли тлъстини по краката и гъэа ако имаш прави клякания с щанга, лег преси и ходещи напади с дъмбели и ще образуваш мускул на тяхно място и оттам ще ти се смалят тъй - като мускула заема 5 пъти по малко обем от мазнините а и изглежда по добре, ако просто искаш да смалиш обема на бедрата с по интензивно кардио ще стане.

01.06.07
16:08

Само че, като направи мускули, без да свали мазнините, обиколките ще се увеличат!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1