05.06.07
14:13
как е по-добре да тренирам бицепс,трицепс и рамо-веднъж седмично по 3-4 упражнения или два пъти седмично по 2 упражнения?и как точо да тренирам така че мускулите да си личат когато не съм ги стегнал.тренирам от 4 месеца
надявам се да ми помогнете
05.06.07
14:31
Ще личат като са големи и опъват кожата.А за ръцете по-добре 1 път седмично.Просто те се натоварват и от гърдите и от гърба и няма да можеш да се възстановиш ако не приемаш забранените вещества или 24 часа стабилно ядене през 3 часа ама едва ли ще ставаш през ноща да ядеш.
05.06.07
20:22
Подкрепям vampire666heart.Според мен трябва ти да си го усетиш,зависи как го чувстваш.Но един път в седмицата мисля, че е достатъчно!Успех.
07.06.07
16:02
1 пат е напално достатачен !!
07.06.07
19:56
За мен от втория път няма смисъл... Или ще претренираш или няма да правиш нещо като хората :) Прави си една тренировка, но да е като хората... 3-4 упражнения за група и по съответно толкова серии... Е зависи вече за какво тренираш... маса или релеф ;)
А и не забравяй, че мускула расте когато си почива!
правя скотово сгъване с крив лостно сгъване с дъмбели,чуково сгъване и концентрично сгъване с дъмбели...ще го правя веднъж седмично.
досега правих 2 пъти в седмицата скотово сгъване с крив лост и чуково сгъване,но мисля че няма особен ефект
07.06.07
20:51
Moже даже да изключиш едно от упражненията... За какво тренираш, маса или релеф?