Кардио

06.06.07
18:09

Ходя на фитнес 4 пъти седмично и тренирам за мм,но имам да изчиста малко главно в коремната област,решил съм сутрин рано към 6 преди училище на гладно да правя кардио във вкъщи(имам крос тренажор) в дните които не съм на фитнес(четох че така е по-добре),въпроса ми е тия 3 дни по колко минути да права понеже се притеснявам да не махна някой мускул:).Благодаря предварително.

06.06.07
19:38

Щом се притесняваш да не изчистиш мускул, трябва да приемаш амино и протеин :) Подсигури се с нужните белтъци и няма да имаш проблеми :) Иначе ако е за бягане може по 20-25-30 минути :) Щом искаш да наблегнеш на чистенето в коремо, вземи си от тези сините колани и го носи докато бягаш и докато тренираш в залата... Благодарения на него в някой случей може да сваляш по сантиметър в талията :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1