Упражнение за кръста.. (паласки)

09.06.07
03:08

абе исках да попитам упражненията за кръста, където се навеждаш и после нагоре се дигаш - това упражнение освен за укрепяне на кръста натоварва ли и кръстовите мускули? Имам да чистя от там та за това питам.. попринцип талията ми е голяма, но отпред имам плочки.. отзад е проблема! Ям само месо сигурно по 500гр.  на ден може и повече и само пилешки гърди.. абе общо взето това ми е въпроса..

ST

09.06.07
06:23

мене са ме съветвали да не правя опражнения за паласки (накланяне в страни с дъмбел)защото мускула който се образува щяло да направи сланините още по издадени и съответно паласките още по големи,а това прави тясната талия невъзможна.Казаха ми нвд да правя и кардио 3 пати седмично обаче аз не съм много изпълнителен и немога да гарантирам за ефекта.Иначе може да пробваш.

09.06.07
07:44

Извивки с дъмбел встрани

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 09.06.07 07:48.

11.06.07
19:15

Упражнението е 30 минути велоергометър след тренировка или сутрин нагладно+хранителен режим.

FI

19.08.07
01:15

Маи маи и за ще започна да мисля така като първия каментар защото ми направило впечатление че когато правя квито и да е било извивания в страни които натоварват паласките било то на уред или с гири те Никога не си потят може навсякаде другаде да съм се изпотил дори на най долната част на корема на паласките една капка дори няма.

Някой око може да ми каже защо е така и кво мога да направя за тях което да има поне малък видим ефект.

10х Предварително.

Мнението беше редактирано от FitnessFreak на 19.08.07 01:28.

21.08.07
18:25

опитай с неопренов термо колан-поти зверски-гащите ти са мокри след тренировката-помага за цялата коремна област

21.08.07
19:23

казано от MOHCTAPA на 11.06.07, 19:15:

Упражнението е 30 минути велоергометър след тренировка или сутрин нагладно+хранителен режим.

Значи аз тренирам отделно коремната област 2 дена седмично като започвам с велоергометър по 20 км с термо-колан! Има невероятен ефект за около 4 седмици стопих много мазнина, и аз имах като твоя проблем ...

Мнението беше редактирано от HouseSoul на 21.08.07 19:23.

FI

22.08.07
13:07

Прави сте за колана и аз имам обаче е от скоро около 2 седмици можеби затова не сам усетил пълният му ефикт макар че има малко ефект.

22.08.07
13:12

казано от FitnessFreak на 22.08.07, 13:07:

Прави сте за колана и аз имам обаче е от скоро около 2 седмици можеби затова не сам усетил пълният му ефикт макар че има малко ефект.

Тва по колко струват тея колани и ако може да постене снимка на такъв за да съм сигурен да ли е това за което си мисля защото искам и  аз да си купувам такъв колан.

23.08.07
20:25

Човек, никога неможеш да изчистиш всички мазнини от паласките! ако там нямаш нищо, то ти със сигорност нямаш никъде мазнини, защото мъжките хормони пречинявали образуването на паласки. Иначе да-това упражнение дет се накланяш настрани с дъмбел в една ръка върши добра работа за намаляване на паласките...

23.08.07
21:01

казано от FitnessFreak на 19.08.07, 01:15:

Никога[/size] не си потят може навсякаде другаде да съм се изпотил дори на най долната част на корема на паласките една капка дори няма.

Потенето няма нищо общо с чистенето на мазнини.

казано от FitnessFreak на 19.08.07, 01:15:

Някой око може да ми каже защо е така и кво мога да направя за тях което да има поне малък видим ефект.

С упражнения не става.

казано от 13_Godini_Fitnes_Boy на 23.08.07, 20:25:

Човек, никога неможеш да изчистиш всички мазнини от паласките!

Може.

казано от 13_Godini_Fitnes_Boy на 23.08.07, 20:25:

Иначе да-това упражнение дет се накланяш настрани с дъмбел в една ръка върши добра работа за намаляване на паласките...

Не, не върши.

Мнението беше редактирано от Петко К на 23.08.07 21:05.

FI

24.08.07
13:39

Петко К точно като мене мислиш. Освен за потенето но както е да е.

За колана ми моя е  Такъв обаче съм го сложел на обратното щото така хваща по-добре стомаха.

24.08.07
20:01

Петко К, доста хора са ми казвали че клатенето встрани с дъмбел (мързи ме да му погледна името) помага за намаляването на паласките. А тва за мъжките хормони съм го чувалсъс сигурност.

24.08.07
21:07

Извивките с дъмбели в страни ще ти помогнат само и единствено да изградиш мускулатурата на косите коремни мускули, все едно да кажеш че коремните преси ще ти помогнат да намалиш обиколката на талията, а то ще стане обратното, защото тренираш коремните мускули и те растат следователно и коремната обиколка расте ...

24.08.07
22:15

казано от 13_Godini_Fitnes_Boy на 24.08.07, 20:01:

Петко К, доста хора са ми казвали че клатенето встрани с дъмбел (мързи ме да му погледна името) помага за намаляването на паласките. А тва за мъжките хормони съм го чувалсъс сигурност.

A тогава, как ще обясниш, наличието на толкова много мъже, без паласки?Хормонален дисбаланс?
Спортисти или просто хора, които са много слаби. Дори и в този форум, в темата със снимките, има доста хора които нямат такъв ‘мъжки’ атрибут. Прегледай я. :)
Не говорим за хора, които са уж хилави, но имат шкембета, заради злоупотреба с junk food.

“Клатенето встрани с дъмбел” може да ти натрупа мускулатура - там при под паласките. Визуално, това даже би увеличило големината им.

25.08.07
11:56

Е и така да е, ако ти кажат че имаш огромни паласки, ще им се изфукаш че тва са мускули, не звучи ли логично  :)

25.08.07
12:54

казано от 13_Godini_Fitnes_Boy на 25.08.07, 11:56:

Е и така да е, ако ти кажат че имаш огромни паласки, ще им се изфукаш че тва са мускули, не звучи ли логично  :)

Aко беше логично, нямаше да го мислиш за остроумно. ;)

5 пръста сланина са си 5 пръста сланина.
Дори и под тях да има още 5 пръста мускул, ако изглеждаш като круша, надали ще те грее особено. :)

25.08.07
15:24

Клати си си колкото искаш, само да не се оплакваш после, като ти се разшири талията.
Това за мъжките хормони не е вярно.

25.08.07
16:21

Аз правя такова упражнение, но на уред който лягаш на него един вид и се пускаш надолу, като следва и издигане нагоре. Паласките се оформиха (чист мускул, без мазнина) и стана много красиво, а талията ми си е същата но оформена.

27.08.07
06:01

казано от difference на 24.08.07, 21:07:

Извивките с дъмбели в страни ще ти помогнат само и единствено да изградиш мускулатурата на косите коремни мускули, все едно да кажеш че коремните преси ще ти помогнат да намалиш обиколката на талията, а то ще стане обратното, защото тренираш коремните мускули и те растат следователно и коремната обиколка расте ...

Амии аз като преавех преди на седмица 2х120 преси за 1 седмица ми се намали обиколката очебийно.

31.08.07
14:08

казано от 13_Godini_Fitnes_Boy на 27.08.07, 06:01:

казано от difference на 24.08.07, 21:07:

Амии аз като преавех преди на седмица 2х120 преси за 1 седмица ми се намали обиколката очебийно.

хъх, едва ли е било от пресите... както някой обясни малко по-горе, при упражнения за даден мускул мускулът почва да расте ==> намаляването е невъзможно... не искам да се заяждам, но с този ник колкото и умно и вярно нещо да кажеш пак ще предизвикаш съмнение у мен... :)
малко офф-топик за което се извинявам
по-здрави

AL

31.08.07
14:43

МОНСТАРА ВИ Е ОТГОВОРИЛ НА ВЪПРОСА.НЕ СИ ПРЕТСТАВЯМ ДА ИМАШ ПЛОЧКИ И ПАЛАСКИ ОТСТРАНИ
Не пиши с главни букви.

Мнението беше редактирано от Петко К на 05.09.07 13:34.

31.08.07
17:19

ТИЧАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!
Не пиши с главни букви!

Мнението беше редактирано от Петко К на 05.09.07 13:35.

05.09.07
12:37

Луд ли си ве готин? Има толкова много млади момичета, които ти гарантирам,че са супер далеч от менопаузата (и съответно отлива на женски и наплива на мъжки хормони),  които имат паласки. Исказването ти е налудничаво. Нещата са супер прости :
Дебел си - тлъстините се “подгъват” под собствената си тежест  и така. А упражнението не помага защото то гради мукола,под мазнината и така я повдига.
Цялата магия е в кардиото и добрия режим на хранене.

KL

15.09.07
21:04

:-/ Те тия момичета после почват да ядат по 1 ябълка на 3 дена и паласките се махат, а после имат някакви “безобидни” болести от кльощавите болести..

21.09.07
21:47

Аеробно натоварване (пътека евентуално с колан)минимум 25-30 мин с 65-75 % от МПЧ, диета.С упражнения се стягат и изграждат съответните мускули но не се топят мазнини.Съвсем различни са източниците на енергия.

Мнението беше редактирано от Radoslav_S на 21.09.07 21:49.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1