19.06.07
09:02
Кажете ми програма за адски стилно,стройно и красиво тяло....висок съм 1,88 и тежа 66 кила,слъбичък съм.Та тренирал съм 6 години професионално плуване и имам основата,но не и килата,не и пълното развитие на мусколите.Мерси предварително :)
19.06.07
09:08
Аз пак мисла че точно от плуването ти стават издалжени и слаби мусколите !! като малак и аз тренирах плуване !! не разжбрах кво искаш мусколи да направиш или релеф ???
19.06.07
11:31
казано от Ga77aCa на 19.06.07, 09:02:
Кажете ми програма за адски стилно,стройно и красиво тяло....висок съм 1,88 и тежа 66 кила,слъбичък съм.Та тренирал съм 6 години професионално плуване и имам основата,но не и килата,не и пълното развитие на мусколите.Мерси предварително :)
АДСКИ СТИЛНО, СТРОЙНО И КРАСИВО ТЯЛО.
Замислял ли си се, преди да зададеш този въпрос.... че ако някой знае такава програма... ще е АДСКИ красив и уникален. И нима мислиш, че някой може да ти даде подобна програма. Ако бе така... тук нямаше да миа никой... имам предвид форума. Щеше да има само АДСКИ добре изглеждащи хора, които нямаше да си губят времето във форума, защото нямаше да имат нужда от него. Нямаше да има въпроси, питанки, неизвестни неща. Всички щяхме да сме АДСКИ добри и готини.
;)
Всичко в сферата на шегата. Но все пак, във всяка шега има доза истина.... :)
Но все пак... зная ли... може и някой да има такава АДСКА програма....
Успех!
Мнението беше редактирано от Велин Иванов на 19.06.07 11:32.
Точно това е.Не искам да съм адски набит или да не мога да си избърша дупето от мусколи.Искам стройно тяло,горе-долу релефно,и за това искам да питам с повече тежести с малко повторение или обратното,а да и ми трябва маса :)
не можеш ли да разгледаш примерните програми в сайта, да започнеш по някоя от тях и да видиш първо как ги усещаш нещата?
19.06.07
20:31
Сядай и чети. Не знаеш какво искаш.
Дам ,сега като се замисля Jorku е прав,тази тема е излишна,но това което искам е неразбираемо и необяснимо,поне от моя страна,за това мерси все пак и сядам да чета :)
еми ако мислиш че си грозен..пластична хирургия.
Ти почти да си тренирах по някаква кръгова програмка, редом с това чети по форуми , сайтове тук таме .. и лека по лека че ти се избистрят нещата.
За да изглеждаш така се изискват години труд, много пот и най-важното - добро ядене.Ти да не си мислиш, че за 2 месеца и вече ще си културист?!
За стройно и красиво тяло в твоя случай ти трябва през ден да ходиш на лостове и да бягаш спринтове. Тренирай активно някакъв спорт. Няма да качиш сигурно много, даже може и изобщо да не качиш, но пък този тип тренировка ще те направи по-атлетичен и най-много се доближава до твоите желания.
23.06.07
13:23
Попринцип ако искаш само релеф мое да праиш яко кардио секи ден и да избягваш някои храни и ще стане !! Обаче ще си слаб физически което за момче според мен не е яко !!
23.06.07
18:02
казано от ivo_the_monster на 23.06.07, 13:23:
Попринцип ако искаш само релеф мое да праиш яко кардио секи ден и да избягваш някои храни и ще стане !! Обаче ще си слаб физически което за момче според мен не е яко !!
Особено хората занимаващи се с бойни изкуства са от физически най-слабите ;)
казано от Lounge Lizard на 23.06.07, 18:02:
А те какво общо имат с темата? :gulp:
23.06.07
19:10
казано от Lounge Lizard на 23.06.07, 18:02:
Аве не съм особено съгласен с теб. Ако са физически слаби, тогава как чупят тия тухли с глави, крака, ръце и там квот се сетиш ;-)
Тренирал съм карате като малък и повярвай ми изобщо не е само кардио. Като те хванат да правиш лицеви упори на юмруци, коремни преси и най-вече подскоци, постоянни подскоци изобщо не си слаб физически. За мен плувците и трениращите източни бойни изкуства имат АДСКИ хубави тела :)
*Като изключим сумо бойците!
...................
Така по темата:
Еми продължавай да тренираш плуване
Направи 2 седмична кръгова тренировка за цялото тяло с базовите упражнения
След това започвай на 3 седмичен сплит за покачване на мускулна маса
+ ВВД(Тей като си начинаещ да ти поясня че това е Високо Въглехидратна Диета)
С времето сам че прицениш колко килограми и мускулна маса искаш да качиш и кога да започнеш само да поддържаш определените от теб килограми и да орелефиш, но това е много в бъдещето.
Съвет: Тей като искаш повече стройно, спортно тяло, с което да забиваш мадамите по плажа и дискотеките, а не грамадно мускулесто тяло ти предлагам да акцентираш върху коремните мускули. Повярвай всички момичета страшно ги кефи да имаш добре орелефен корем.
Надявам се да съм ти бил от полза
Мнението беше редактирано от Martinakiss на 23.06.07 19:11.
23.06.07
20:00
За добра преса ти трябва кардио и диета
otnosno темата трябва да качих маса КОЛКОТО ти искаш и след тва дда почнеш да се орелефяваш просто някой обичат много мм ти явно искаш по-малко
а за тва физическата сила при спортуващите не е вярно аз също тренирам карата дори и сега и просто за да продължавам от 7 години значи има смисъл
24.06.07
16:38
В секцията ” Хранителни режими за покачване на тегло ” има изобилие от програми за качване на тегло. Разгледай ги, виж какви точно храни трябва да приемаш и си направи сам хранителна програма и я пусни да се види дали е ок или какво трябва да й се преправя. Може да вземеш и вече готова хранителна програма и само да съобразиш количеството храна според теб.
Успех !!!