Моля за съвет!

19.06.07
18:33

Здравейте - надявам се да пиша в правилния раздел!
Проблема ми е следния - не напредвам с масата на краката даже ми се струва даже че отслабват.
Значи тренирам три пъти в седмицата:
-понеделник: гърди ,бицепс, предмишница, накрая коремна преса и малко прасец щото е изоставащ.
-вторник:нетренировъчен ден,вечер велоенергометър 40мин. - малко кардио.
-сряда:гръб, трицепс,трапец,коремна преса
-четвъртък:нетренировъчен ден
-петък:бедра, прасец, коремна преса
-събота:нетренировъчен ден
-неделя:нетренировъчен ден,вечер велоенергометър 40мин. - малко кардио.

В момента взимам:Animal cuts -всяка сутрин - за чистене/преди тренировка не взимам щото щях да колабирам един път от жегата/
Аминокиселини всяка сутрин и веднага след тренировка.
Протеин преди и след тренировка.

За храненето - предимно богати на белтъчини храни, хляб само черен - две филики на обяд,сладко не само 50 гр.дикстроза заедно с протеина веднага след тренировка.

Да кажа само , че в упражненията ми за крака включвам:
клек с щанга на рамената 1-загряваща, 3 - основни по 10 повторения
бутане с крака от лег на хекен машина 3 - основни по 10 повторения
в суперсерия комбинирам бутане от седеш за долната част от бедрото/делтовидния/ и веднага дърпане от лег на машина за двуглавия от зад на бедрото
накрая прасец - 3 упражнения

Къде бъркам?Тренировката, храненето,почивката?Какво да променя да дръпна с бедрата и прасеца за да не изостават?

19.06.07
19:01

Нямаш рамене и гръб, въобще много малко знаеш сядай и учи.

19.06.07
19:08

Пропуснах -рамената ги правя в петък преди краката .грешката е моя.

Казваш, че всичко ти е перфектно като условия. Така че остава или еднообразната тренировка като причина или слаб ген. Аз например никога няма да имам добри гърди, защото на баща ми са много зле. Вече съм на 18 и ми е горе долу ясно докгоа ще се развивам. Може и при теб да е така. Ако проблема ти е еднообразието - ами разнообразявай ;)

20.06.07
19:01

Какво ще кажете да повторя упражнениятя за крака във вторник?Така ще ги тренирам два пъти в седмицата.Ще има ли ефект?

MR

20.06.07
20:04

Щом искаш да качиш в краката трябва да ги отделиш в отделен ден,а не да ги правиш  с рамото.Увеличи тежестите и  храната и най вече въглехидратите.Внимавай с кардиото защото ако е в повече ще ти пречи да качваш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1