20.06.07
09:05
Така значи програмата искам да е за покачване на мускулната ми маса.. забелязах че, съм в застой от доста време, поради няколко прости причини:
-карам от доста време по една/две тренировачни програми за покачване на ММ!
-вече усещам как мускулите ми се нуждаят от нов вид сплит в програмата или нещо подобно.
Моля да ми изготвите ефикасна програма за покачване на ММ- може да я земете от някаде или да си я измислите, но да е с доказан ефект. Искам нов стрес на мускулите си най-накрая (тия програми от сайта сам ги правил)
Имам възможност да тренирам 5 до 6 пъти в седмицата. Благодаря ви. Надявам се да има компетентни отзиви!
20.06.07
10:14
Искаш програма за напреднъл, т.е. ти си напреднал, а неможеш да си изготвиш сам програма... Ако това си ти на снимката, просто смешно ми става как неможеш да си намериш/изготвиш сам програма.
20.06.07
10:35
да това на снимката сам аз.. ами бих се радвал ако някой със стаж ми изготви нещо малко по-нестандартно от общо възприетите... аз пробвах да си изготвя ма нямаше ефект ffs!! (for fuck sake) :)
След като усещаш че си вече в стагнация трябва да включваш в тренировките и специфични бодибилдинг техники иначе няма да стане, и аз бях така преди време мускулите се адаптират и с обикновета тренировка не можеш да ги стресираш, включи техники като тройни дроп серии, рест - пауз, тройни свързани серии, паршъл (движението е наполовина) .
Мнението беше редактирано от Alkorin на 20.06.07 11:42.