преса - паласките - въпрос?

FL

23.06.07
09:55

Значи забелязах, че паласките ми започнаха много силно да се изразяват (всъщност никога не сам ги гледал - просто се погледнах в огледалото и забелязах, че са силно изразени! - а те придават супер талия + изглежда супер яко допълвайки пресата!) та започнах да се чудя как се стигна до там. Та въпроса ми е кои са упражненията спомагащи за иразяването на паласките (искам още да ги изразя)? благодаря предварително!

23.06.07
10:35

Ако правиш клек, тяга и гребане с щанга, и други тежки упражнения от стоеж, средната секция участва като стабилизатор и се натоварва доста. Допълнително може да ги тренираш с наклони встрани с дъмбел в ръката, усуквания от наклон с тежест, усуквания с кабел и други такива. Участват си и при стандартните упражнения за корем разбира се.
Имай предвид, че ако ги преразвиеш, визуално (а и реално) ще разшириш талията.

Мнението беше редактирано от Петко К на 23.06.07 10:36.

FL

23.06.07
10:52

благодаря ти за отговора петко к - обаче не знам мене паласките ми правят талията да изглежда супер тясна в ставнение с горната част на тялото - гърба (но моята талия е генетично тясна може би е от мене)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1