28.06.07
16:55
http://img.data.bg/i.php?id=438597
на коя част от тялото да наблягам??
ПС.А и да ви кажа не съм си стегнал лявата ръка иначе и тя ми е като дясната. Тренирам от 3-4 седмици през ден преди 1 година пак съм тренирал малко и бях запрял.Естесвено че не се имам за як щото има още бая да се тренира заради това питам вас кое ми куца??
Темата беше редактирана от head_hunter на 02.07.07 14:02.
28.06.07
17:04
На всичко.
28.06.07
17:07
хаха мерси за отгора много ми помогна :)))
28.06.07
19:01
Момче , така като та гледам и аз се присъединявам към мнението на Jorku :coolsmirk:
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 28.06.07 19:02.
28.06.07
21:27
ас като гледам хич не си тренирал май а? Познах ли ? Тренирай всичко......
можеше да прочетеш първият ми пост и тогава пиши ,а ти за 3 седмици кво искаш да стана рони колман ли а и невзимам никакви добавки и т.р. я дай да те видим теб ?Ако не те е срам да се покажеш :D
Какви са тия глупости “на кое да наблягам”... Тренирай си там нормално цялото тяло, ако го правиш ще си растеш правопропорционално.
Не знам какви са ти целите, но ако е само за външен вид - според мен ще е хубаво да поизчистиш.
29.06.07
00:59
Ми не искам да позирам но така като ида на басеин да не съм някой дебелак,а как да поизчистя ??НВД трябва секи ден пилета и нз кво а толкова пари не ми се дават предложете някоя диета да е по -евтина
29.06.07
01:06
Тренирай си цялото тяло, за да се получи хармония. Резултатите идват лека полека, а не изведнъж. Не става за 2-3 месеца, а изисква постоянство. Аз също не съм вземал добавки никога и за 1 год и половина усилени тренировки започнах да постигам това, което желаех - атлетично тяло :)
Ами за 3-4 седмици не знам какво очакваш...на Мр.Олимпия ли да ходиш..Много работа ти трябва, момче повсеместно
Ми не искам да позирам но така като ида на басеин да не съм някой дебелак,а как да поизчистя ??НВД трябва секи ден пилета и нз кво а толкова пари не ми се дават предложете някоя диета да е по -евтина
Не е сложно, ще намалиш простите въглехидрати, ще ги замениш с варени картофи и/или ориз, включи повечко варени яйца и някакви пилешки пържолки(ако си вземаш на едро по 2-3 кг. ще ти излизат евтинко)...
Увеличи кардиото(ако въобще има такова) - предлагам ти скачане на въже и бягане.
можеше да прочетеш първият ми пост и тогава пиши ,а ти за 3 седмици кво искаш да стана рони колман ли а и невзимам никакви добавки и т.р. я дай да те видим теб ?Ако не те е срам да се покажеш :D
Аз съм се показал вече- ако не си забелязал имам постнати снимки. А относно срама то си личи кой го е срам ти си слагаш палячета на главата не аз.
29.06.07
04:34
Ами за 3-4 седмици не знам какво очакваш...на Мр.Олимпия ли да ходиш..Много работа ти трябва, момче повсеместно
кардио права въртене на колело по 20 мин . иначе 10х за съвета
29.06.07
04:37
Аз съм се показал вече- ако не си забелязал имам постнати снимки. А относно срама то си личи кой го е срам ти си слагаш палячета на главата не аз.
хаха абе ти си бил некав детиняк който от слабост му се виждат жилите , а и за кво да си показвам лицето аз да не съм в сайт за запознанства
29.06.07
04:58
Стига сте губили време в безсмислени спорове, а се залавяйте за щангите :P
29.06.07
05:02
Добре де сега влизаш в залата и питаш на какво да наблягаш... Ами на всичко. Не знам какви отговори очакваш честно казано...
29.06.07
15:52
jorku можеш да локнеш темата :)
И аз мисля,че трябва да наблягаш на всичко :D .А и ако очакваш за 3 седмици въобще някакъв напредак да имаш се лъжеш-резултатите идват след 2-3-4 месеца-зависи как тренираш.Въоръжи се с търпение и гепсай щангата :)
30.06.07
17:08
За съжаление батка, това което най-много ти куца няма как да го наблегнеш в залата :( . Естествено става дума за акъла, а до сега не съм чувал да има тренировки за това. Останалото ако си достатъчно упорит може и да се оправи, но акъла, батка там ти е слабото място :)
02.07.07
13:39
......... иска и Акъл
Не става само с кълчене във фитнес залата . :coolsmirk: