Маса ръце

GO

01.07.07
08:13

здравейте

Ето и моят въпрос значи тренирам от 2 години обаче неще рацете ми получиха застой може би за момент си помислих че ги претренирвам и може би до някаде е така зашото им правех много упражение а и може би целия съм в застои ето и моите мерки

186 висок
88 кг
китка 19
предмишница 33
ръка 40 (студена)
гръдна 111 ( нормално сустояние нито изпуснал нито поел въздух)
талия 80

Може някои съвет да дадете относно програмата

Понеделник Гърди

Горна лежанка
Нормална лежанка
Флайс от Наклон
Кофички

Вторник Гръб
Набирания
Мечка
Гребане с щанга
Хоризонтален скрипец

Сряда почивка

Четвъртък Рамене
Щанга пред врат
Дъмбели в страни
Дъмбели за задно рамо
Трапец

Петъ Ръце
Прав с щанга
Скотова
                          от  2 ,3 седмици правя пот толкова упражнения за бицепс ...
Френско
Вертикален скрепец
Въже

Събота и Неделя почивка

Крака не тренирам ... :) Ако нещо съм забравил ще допълня

01.07.07
12:36

Тренираш от две години и не тренираш крака, за толкова време не разбра ли че тялото е свързано и ако някои мускулни групи изостават те спъват развитието и на други и увеличават риска от травми, освен това клека е базово упражнение и е просто задължително то помага за развитието на цялото тяло.

Смени раменете и ръцете като дни. Демек ръцете да ти идват след почивния ден. Вкарай като трето упражнение нещо с дъмбели за бицепс.

GO

01.07.07
13:24

Не тренирам карак защото карам колело и ходя да бягам от време на време

01.07.07
14:32

казано от Gordons на 01.07.07, 13:24:

Това няма нищо общо с тренировката за крака.

02.07.07
00:25

казано от northshore` на 01.07.07, 14:32:

Нещо подобно щях да кажа и аз.

02.07.07
12:14

Тяга не видях, а е скъпоценна!

02.07.07
13:12

казано от MOHCTAPA на 02.07.07, 12:14:

Много хора не тренират тяга и аз знам причината, тягата а също и клека са брутални упражнения и много хора се боят от тях, човек може да си прави колкото иска кик - беци сгъване с дъмбели и дори да не се изпоти но ако правиш клек и тяга това те изцежда изцяло не можеш просто да ги правиш ей така, естествено цената която изискват после се изплаща многократно с голямо увеличаване на сила и маса.

02.07.07
19:46

казано от Alkorin на 02.07.07, 13:12:

казано от MOHCTAPA на 02.07.07, 12:14:

Много хора не тренират тяга и аз знам причината, тягата а също и клека са брутални упражнения и много хора се боят от тях, човек може да си прави колкото иска кик - беци сгъване с дъмбели и дори да не се изпоти но ако правиш клек и тяга това те изцежда изцяло не можеш просто да ги правиш ей така, естествено цената която изискват после се изплаща многократно с голямо увеличаване на сила и маса.

Да, така е. Също така много от правещите пък я слагат като първо или второ упражнение - това също е непонятно за мен, защото лично аз след тягата мога да стигна до колата и да се закарам до нас треперейки и олюлявайки се.

03.07.07
00:10

Абсолютно, аз тягата я тренирам като последно упражнение за гръб защото след нея се скапваш, първи са набиранията после гребанията.

Правя си я 2ро или първо и после съм екстра. Чувал съм, че при тягата кръвообращението нещо се подобрявало и ускорявало затова е добре да е в началото на трена. Е при мен не това е причината а просто искам да имам сила за да го направя като хората.

03.07.07
13:15

казано от northshore` на 01.07.07, 14:32:

Ако бяга с торба пясък на рамената има :)

VI

03.07.07
13:35

абе аз не правя тяга щото така и не разбрах дали спомага за разтежа или не (щото съвм 175 см) и ми се ще да раста още

03.07.07
19:36

казано от vitalic на 03.07.07, 13:35:

абе аз не правя тяга щото така и не разбрах дали спомага за разтежа или не (щото съвм 175 см) и ми се ще да раста още

Не пречи на растежа ако това ти е въпроса.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1