всичко за скотово згъване

06.07.07
11:46

братушки,бихте ли ми казали добре ли е да се пуска до долу на скотовото.За това съм чувал че трябва да се пуска от едни,други ми казват ,че не трябва.Благодаря!

06.07.07
12:03

не трябва да се пуска до долу

06.07.07
12:59

http://www.bb-team.org/exercise/1199 След Начини на изпълнение прочети всичко ( и онея допълнителните )

06.07.07
17:25

По принцип ако го пускаш до долу натоварваш и самите предмишници и е доста по - добре, поне аз много повече го усещам :) Иначе не чак до долу де, в смисъл, че НЕ трябва ръката ти да прави ъгъл 180 градуса :) Понеже тогава натоварваш и лактите излишно, това го има при доста упражнения :)

06.07.07
18:38

Пускай до долу,но не вдигай до горе.Там е тънкото,за да ти работи долната част,трябва ръката да е почти изцяло разгъната,а за да е под напрешение бицепса трябва да се сгъва горе -долу малко над средата на движението и да се задържи 1-2 че и повече секунди.Дано си ме разбрал.

FZ

06.07.07
19:11

казано от МИЛЕ на 06.07.07, 18:38:

Пускай до долу,но не вдигай до горе.Там е тънкото,за да ти работи долната част,трябва ръката да е почти изцяло разгъната,а за да е под напрешение бицепса трябва да се сгъва горе -долу малко над средата на движението и да се задържи 1-2 че и повече секунди.Дано си ме разбрал.

А за 21 на скота какво ще кажеш какво ти е мнението ?  :coolsmile:

06.07.07
23:46

Не трябва да се разгъва до долу защото долу бицепса не работи, тежеста увисва само на ставите.

08.07.07
17:59

казано от BIG PICHAGA на 06.07.07, 19:11:

казано от МИЛЕ на 06.07.07, 18:38:

А за 21 на скота какво ще кажеш какво ти е мнението ?  :coolsmile:

Ако имаше впредвид мене...не не съм го правил на скот никога ;-P

BO

10.07.07
13:30

това е добра идея за 21 на скот които е правил да сподели  8-/

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1