За повдигане на раменете ?

09.07.07
21:04

Здравейте ,на 16г. съм ,170см ,60кг.

Въпросът ми е ,има ли някакво упражнение за “повдигане” на раменете...Пфф...Надявам се ,че ще разберете какво имам предвид :) ... Просто имам чувството ,че са ми ,един вид...увиснали. Може да си въобразявам..не знам...
Все пак ще се радвам на някакви отговори :)

ПС: Извинете ,ако въпросът вече е задаван ,но аз не намерих отговор нито с търсачката ,нито с Гугъл. Затова питам :)

09.07.07
21:14

Доста добър въпрос, защото и аз по едно време имах чувството, че моите са леко увиснали и кокалите са перпендикулярни на тялото а трябва да са малко по-нагоре. Леко се поуправих като правя повдигането на раменете за трапец с щанга. Може просто да си е така устроена структурата на тялото и вече да не ми прави впечатление, но стига съм гадаел. Дано някой, който разбира повечко да каже на какво се дължи това “увисване” на рамената. Все пак ти си прави трапец и ще усетиш лека разлика :)

DI

09.07.07
22:02

Не знам за такова упръжнение, но предполагам че в следствие на времето и тренировките ще се “надигнат”

Мнението беше редактирано от DiaVolLo на 10.07.07 06:49.

10.07.07
06:49

Мдам...възможно е. И аз забелязах ,че откакто ходя на фитнес (вече 2 месеца) се пооправиха забележимо ,но има още доста какво да се желеа ,затова питам дали някой не знае коя мускулна група “отговаря” за това за да тренирам нея по-интензивно ?

DI

10.07.07
08:21

Питай някой от залата...я инструктор или някой др който разбира

10.07.07
13:14

казано от DiaVolLo на 09.07.07, 22:02:

Не знам за такова упръжнение, но предполагам че в следствие на времето и тренировките ще се “надигнат”

http://www.bb-team.org/exercise/1201

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1